O-STA

Programski televizijski paket HBO ostaja vrhunski in popoln. Cena z aprilom spremenjena

Ljubljana, 29. februarja - V tudi sicer obsežni in raznoliki programski shemi SiOL TV ima posebno mesto mednarodno priznani in uspešni filmski programski paket HBO (Home Box Office), ki si ga lahko naročniki posebej naročijo kot dodatek k izbrani programski shemi. V Telekomu Slovenije ga ponujajo v celoti s štirimi filmskimi programi (HBO, HBO Comedy, Cinemax 1 in 2) ter od nedavnega HBO VOD (video na zahtevo), HBO GO in HBO HD. Vse novosti tega programskega paketa so doslej sproti uvajali ob že dve leti nespremenjeni ceni. S prvim aprilom se bo cena paketa HBO povišala za dva evra, in sicer na deset evrov, vendar bo kljub temu še vedno konkurenčna oziroma nekoliko nižja kot pri drugih ponudnikih.

HBO je po svetu znan po številnih uspešnih serijah lastne produkcije, predvsem pa gledalcem prinaša zelo veliko največjih filmskih uspešnic in popularnih televizijskih serij, ki se vrtijo štiriindvajset ur dnevno. Vse vsebine imajo slovenske podnapise, za popolno filmsko izkušnjo pa jamči odsotnost oglasnih sporočil ali drugačnih prekinitev med predvajanjem.

Telekom Slovenije je decembra lani na SiOL TV predstavil in uvedel novi storitvi popularnega programskega sklopa HBO, in sicer HBO GO in HBO HD. Za vse SiOL-ove naročnike programskega dodatka HBO sta obe storitvi na voljo brez doplačila. HBO GO je online pretočni video na zahtevo, dosegljiv vsem naročnikom dodatka HBO, ki imajo širokopasovni dostop do interneta. Zagotavlja več kot 400 ur zanimivih vsebin - filmov, najnovejših nanizank ter dokumentarcev, koncertov in uveljavljenih televizijskih serij lastne produkcije HBO. Vse vsebine so dostopne 24 ur na dan, sedem dni v tednu, kjerkoli in kadarkoli si jih uporabnik zaželi, bodisi na svojem PC-ju, prenosnem računalniku, iPhonu, iPadu bodisi na androidu ali tabličnem računalniku. Vsebine se selektivno osvežujejo vsak teden, tako da si lahko uporabnik vedno najde kaj novega zase. HBO GO je zasnovan na najnovejši pretočni tehnologiji, ki prilagaja sliko hitrosti internetne povezave, zaradi česar je zagotovljena najboljša možna kakovost. Storitev HBO GO bo uporabnikom na razpolago tudi med bivanjem na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Srbiji, Makedoniji in Bolgariji.

Hkrati so pri SiOL TV na voljo tudi vsebine HBO v visoki ločljivosti (HD), tako da je užitek gledanja filmov in nanizank še večji. HD namreč pomeni zelo kakovostno, boljšo, ostrejšo in jasnejšo sliko.

Jutri se za naročnike programskega dodatka HBO začne nagradna igra, ki bo trajala do 15. aprila. Vsi naročniki, ki se bodo na spletni strani www.hbogo.si prijavili na storitev HBO GO, bodo sodelovali v nagradni igri. Nagrade so privlačne, in sicer Apple MacBook 13.3., dva Apple iPada 2 32GB, deset iPod Shufflov 2 GB in petdeset majic Igra prestolov.

-###-