O-STA

SiOLov TViN je "in"

Ljubljana, 13. marca - Telekom Slovenije je pred dvajsetimi dnevi uvedel novo storitev TViN, ki omogoča naročnikom na SiOL TV ogled televizijskih programov tudi prek spleta na osebnih, prenosnih in tabličnih računalnikih ter na pametnih telefonih. Storitev je bila zelo dobro sprejeta, saj beleži že več kot enajst tisoč registriranih uporabnikov, ki so si skupaj ogledali že za 2.261 dni televizijskih programov. Največ uporabnikov do SiOL TViNa dostopa z osebnimi in prenosnimi računalniki. Spletno stran www.siol.tv si je ogledalo že več kot štirideset tisoč obiskovalcev. Na slovenskem Android Marketu je za brezplačno aplikacijo SiOL TViN daleč največje zanimanje, saj je bila aplikacija nameščena že več kot 18.000-krat.

Če še enkrat spomnimo, je Telekom Slovenije na SiOL TViNu zagotovil pravice za ogled več kot 50 televizijskih programov. Do SiOL TViN lahko uporabniki dostopajo na naslovu www.siol.tv ali z mobilnimi aplikacijami prek internetne povezave na območju Slovenije. Naročniki standardne in mega sheme SiOL TV ter TopTria lahko storitev spremljajo brezplačno. Drugi naročniki Telekoma Slovenije lahko dostopajo do spletne videoteke Dkino, televizijskega sporeda in kataloga videovsebin. Dostop do televizijskega sporeda in kataloga videovsebin je možen tudi drugim uporabnikom interneta ne glede na to, ali so naročniki Telekoma Slovenije ali ne.

Storitev podpirajo najbolj razširjeni operacijski sistemi, kot so Windows, OS X, iOS ali Android. Dostop do spletne televizije SiOL TViN je možen prek spletnega mesta www.siol.tv in mobilne aplikacije za Android od verzije 2.1 do vključno 3.2. Za sistem Android je bila razvita namenska aplikacija, ki jo je najti v Google Play (naslednik Android Marketa). Z njo bo spremljanje priljubljenih programov še boljše.