O-STA

Vabljeni na podelitev MSS nagrade za diplomsko oz. magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2011

Pozdravljeni!

Mladinski svet Slovenije pod pokroviteljstvom Urada za mladino Mestne občine Ljubljana ter župana, g. Zorana Jankovića že tretjič pripravlja svečano podelitev MSS-jeve nagrade za najboljše diplomsko oziroma magistrsko delo s področja mladih. Podelitev nagrad bo potekala

v sredo, 18.4.2012 ob 17.00 uri

v Rdeči dvorani ljubljanske Mestne hiše (Mestni trg 1).

Kolegij MSS je 39 prispelih prijav pregledal in preučil. Na tem dogodku bomo najboljšima nalogama, po mnenju Kolegija MSS, podelili tudi nagradi ter zahvale za sodelovanje vsem prijavljenim. Ključni kriteriji za ocenjevanje so bili aktualnost, uporabnost in pronicljivost diplomskega oz. magistrskega dela. Zahvale bodo prejeli tudi najbolj prizadevni mentorji.

Prizadevnost diplomantov in magistrov bodo poleg g. župana s svojo navzočnostjo potrdili tudi direktor Urada RS za mladino, mag. Peter Debeljak, dekan Fakultete za družbene vede, dr. Bojko Bučar ter mnogi drugi.

Več o dogodku najdete na naši spletni strani.

S tem vabilom predstavnike medijev vljudno vabimo v našo družbo na podelitev MSS nagrade za diplomsko oziroma magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2011.

Kakršnekoli druge informacije so vam na voljo na pr@mss.si ali 041 362 482.