O-STA

Novi mobilniki v Mobitelovi ponudbi

Novi mobilniki v Mobitelovi ponudbi

Ljubljana, 16. avgusta - Telekom Slovenije je v okviru Mobitelove ponudbe predstavil vrsto novih zmogljivih pametnih telefonov po akcijskih cenah. Mobilniki Sony Xperia go, Samsung Galaxy Beam in Samsung Galaxy S Advance bodo z vrsto naprednih funkcij zadovoljili tudi bolj zahtevne uporabnike. Marsikdo pa se bo razveselil novosti - mobitela Nokia 808 PureView, ki bo na voljo jutri. V Mobitelovi ponudbi že od 1 evra dalje.

Telekom Slovenije je v okviru ponudbe Mobitel predstavil novi zmogljivi mobilnik Sony Xperia go, ki združuje nenavadno kombinacijo dovršenega dizajna in izjemne trpežnosti, saj ga odlikujeta večja odpornost na praske in sledenje z mokrimi prsti ter mednarodna ocena zaščite pred prahom in vodo IP-67. Za gladko in hitro delovanje poskrbita dvojedrni procesor 1 GHz in operacijski sistem Android 2.3 v slovenskem jeziku. Zaslon Reality Display, ki ga poganja tehnologija Sony Mobile Bravia Engine, prinaša izjemno jasne podobe, uporabniški vmesnik Timescape pa hiter dostop do aplikacij in funkcij, ki jih uporabniki ponavadi najbolj pogosto uporabljajo (družabna omrežja, sporočila SMS, e-pošta ...). S pametnim telefonom Sony Xperia go imajo Mobitelovi uporabniki na voljo tudi storitve HD-govor, SiOL TViN, Mobilna TV in Integral. Kamera, ločljivosti 5 milijonov slikovnih točk, omogoča fotografiranje s samodejnim ostrenjem, prepoznavanjem obrazov in zaznavanjem nasmeha, ostrenje na dotik, hitri zagon fotoaparata (zaženi in posnemi) ter 3D-panoramsko fotografiranje. Funkcija xLOUD pa skrbi za glasnost in čistost zvoka, tako da je poslušanje glasbe brez popačenja v še večji užitek. Mobitel Sony Xperia go je v splošni akcijski ponudbi z Izbiro NAJNAJ 9 Premium na voljo že za 1 evro ter v splošni prodajni akciji za 209 evrov.


Prav tako sta v Mobitelovi ponudbi že na voljo zmogljiva mobilnika Samsung Galaxy Beam in Samsung Galaxy S Advance.
Pametni telefon Samsung Galaxy Beam je novi izdelek uveljavljenega proizvajalca z operacijskim sistemom Android in dvojedrnim procesorjem 1 GHz, ki poleg multimedijskih vsebin in možnosti uporabe kot dostopna točka WLAN ponuja še eno posebnost - vgrajen projektor, ločljivosti 640 x 360 točk, za enostavno ogledovanje fotografij, video posnetkov ali drugih medijskih vsebin. Sliko, velikosti do 50 palcev, projicira na steno, strop ali katero koli drugo ravno podlago, in sicer video posnetke, zemljevide, dokumente, igre, skratka celotno paleto multimedijskih vsebin. V Mobitelovi akcijski ponudbi z Izbiro NAJNAJ 19 Premium je na prodaj za 1 evro, v splošni naročniško-prodajni akciji pa za 419 evrov.

Mobilnik Samsung Galaxy S Advance je novinec v seriji Galaxy S. Uporablja operacijski sistem Android 2.3, poganja ga dvojedrni procesor 1 GHz, ki poskrbi za hitro in tekoče delovanje, nemotena pa je tudi raba različnih datotek, saj sta v ta namen na voljo urejevalnik za Word, Excel in PowerPoint ter pregledovalnik za Adobe PDF. Kakovosten prikaz vsebin zagotavlja Super AMOLED-zaslon, mobilnik pa omogoča tudi predvajanje videovsebin HD-ločljivosti (1280 x 720 točk). Mobitelova akcijska ponudba z Izbiro NAJNAJ 12 Premium nudi nakup mobitela Samsung Galaxy S Advance za 1 evro, splošna naročniško-prodajna akcija pa za 279 evrov.

Z jutrišnjim dnem pa bo v ponudbi še ena privlačna novost - mobilni telefon Nokia 808 PureView. Mobilnik z operacijskim sistemom Symbian OS se lahko med drugim pohvali s povezljivostjo Wi-Fi, tehnologijo NFC ter omogoča predvajanje multimedijskih zapisov prek izhoda HDMI in tehnologije DLNA. Kamera za kakovostne posnetke poskrbi z objektivom Carl Zeiss, tipalom 41 milijonov slikovnih točk ter tehnologijama PureView in video Full HD. Vnaprej so že nameščeni Nokia Zemljevidi s satelitsko navigacijo "zavoj za zavojem" v več kot 100 državah, na voljo pa ima kar 16 GB vgrajenega pomnilnika, ki ga je mogoče razširiti na 32 ali 48 GB. V Mobitelovi ponudbi bo v omejenih količinah na voljo v splošni akciji z Izbiro NAJNAJ 21 Plus za 1 evro in v splošni akciji za 479 evrov.

Izbira NAJNAJ Premium z dodatkom k mesečni naročnini bolj zahtevnim uporabnikom omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po občutno nižji ceni ter uporabo storitev Mobilna TV in Integral brez doplačila, Izbira NAJNAJ Plus pa ima v ceno vključenih 50 SMS/MMS. Akcijska ponudba velja ob vezavi za 24 mesecev.


Več informacij o ponudbi Mobitel je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter v drugih javnih objavah družbe.