O-STA

Turneja 'Cisco AVVID v živo' v Ljubljani

Predstavitveno vozilo, ki potuje skozi evropskih 30 držav je danes in jutri v Ljubljani predstavitve "Cisco AVVID v živo" - arhitektura za elektronsko poslovanje.

Cisco Systems je najavil začetek turneje 'Cisco AVVID* Live on Tour' -mednarodne predstavitve, ki ponuja uporabnikom in poslovnim partnerjem možnost seznanjanja z najnovejšimi aplikacijami in rešitvami na področju integracije govora, videa in podatkov. Arhitektura Cisco AVVID je široko priznana kot temelj elektronskega poslovanja, ki podjetjem omogoča uporabo inovativnih IP rešitev, s katerimi lahko znižajo stroške poslovanja ter povečajo agilnost.
Dva vlačilca, izdelana in opremljena posebej za Cisco, sta se 2. aprila iz Londona odpravila na 27.000 kilometrov dolgo pot po 30 državah v Evropi in na Bližnjem Vzhodu. Evropska turneja je nadaljevanje zelo uspešne Ciscove AVVID turneje po Združenih državah Amerike, ki jo je obiskalo več kot 10.000 uporabnikov in poslovnih partnerjev, zajela pa je 80 mest.

Predstavitev, ki si jo bo mogoče ogledati "v živo", vključuje:

- IP telefonijo - programska "IP telefonska centrala" Call Manager, samostojni IP telefonski aparati in programski paket IP SoftPhone

- univerzalni sistem za prenos sporočil Unified Messaging z aplikacijami Cisco Unity in Voice Mail

- IP Contact Centre (IPCC) z aplikacijo Intelligent Contact Manager (ICM) in interaktivno aplikacijo za prepoznavanje glasu IVR (Interactive Voice Recognition)

- elemente za optimizacijo posredovanja vsebin v omrečjih (Content Delivery Networks) – sistem za distribucijo video tokov prek IP omrežja IP/TV, sitem za upravljanje z videokonferencami, zagotavljanje kakovosti storitev v omrežjih (QoS) itd.

- program sodelovanja s partnerji Cisco AVVID Partner Programme

Paul Di Leo, direktor Cisco System za segment poslovnih aplikacij za Evropo, Srednji Vzhod in Afriko je izjavil: "Ko govorimo s strankami o omrežjih, ne govorimo več le o tehnologiji - omrežja so namreč postala osrednji del e-poslovanja, arhitektura Cisco AVVID pa predstavlja temelj za uspešno uvedbo le-tega. Arhitektura Cisco AVVID omogoča izgradnjo intiligentne omrežne infrastrukture, ki našim strankam pomaga pri pospešenem prehodu na e-poslovanje."

Prvi Cisco AVVID vlačilec bo potoval skozi Norveško, Dansko, Švedsko, Finsko, Latvijo, Rusijo, Poljsko, Češko, Slovaško, Madžarsko, Romunijo, Bolgarijo, Jugoslavijo, Hrvaško, Slovenijo in Anglijo. Drugi vlačilec bo na turneji po Portugalski, Franciji, Luxemburgu, Nemčiji, Avstriji, Švici, Italiji, Grčiji, Turčiji, Škotski in Irski. Obe turneji, ki sta se pričeli 2. aprila, se bosta v mesecu juliju zaključili v Angliji.


Legenda
*AVVID = Architecture for Voice, Video and Integrated Data

Cisco Systems
Cisco Systems Inc. (NASDAQ:CSCO) je vodilni svetovni ponudnik Internetnih omrežij in aplikacij. Novosti in informacije so na naslovu: http://www.cisco.com.

Cisco, Cisco Systems in logotip Cisco Systems so registrirane blagovne znamke korporacije Cisco Systems, Inc. na teritoriju ZDA in nekaterih drugih držav. Vse druge blagovne znamke, ki so omenjene v tem dokumentu so lastništvo zadevnih lastnikov, na katere se nanašajo. Z uporabo fraze "poslovni partner" ni mišljeno poslovno partnersko sodelovanje s korporacijo Cisco ali njenimi prodajnimi partnerji.