O-STA

Kapsch CarrierCom AG - Hewlett Packardov Partner leta 2003

Dunaj (OTS) - V okviru letošnjega dogodka "HP Software Universe" je podjetje Kapsch CarrierCom AG prejelo nagrado "Partner leta 2003". Uspeh temelji na hitrem in doslednem prenosu know-howa podjetja Kapsch CarrierCom AG pri razvoju inovativnih storitev, zasnovanih za sodobno platformo OpenCall iz podjetja Hewlett Packard.

S partnerstvom s HP je podjetju Kapsch CarrierCom AG uspelo zagotoviti posel z priznano mednarodno znamko. Tako je Kapsch CarrierCom razvil storitveno platformo prihodnje generacije, ki temelji na OpenCall iz podjetja HP. To omogoča ponudbo novih in inovativnih govornih in podatkovnih storitev - za omrežja na področju tako fiksne kot mobilne telefonije.

Rešitev, ki jo je razvil Kapsch CarrierCom, omogoča enostaven prenos storitev na platformo HP OpenCall brez vsakršne sistemske omejitve. Rešitev obsega izvajanje obstoječih storitev Intelligent Network na platformi HP OpenCall, prenos podatkov in popolno avtomatizacijo zagotavljanja storitev.

Intelligent Network Service Portfolio iz podjetja Kapsch CarrierCom zajema storitve tako za področje fiksne kot mobilne telefonije, kot so npr. Virtual Private Network (VPN), storitve Number Portability, Televoting in Number Translation Services (Freephone in Premium Rate).

Nekaj podatkov o podjetju Hewlett Packard

HP zagotavlja tehnološke rešitve za potrošnike, podjetja in ustanove po vsem svetu. Ponudba obsega rešitve na področjih informacijske infrastrukture, osebnih računalnikov, tiskanja in slikovne obdelave kot tudi naprave za dostop do interneta in globalne informacijske storitve za končne uporabnike ter majhna, srednja in velika podjetja. V zadnjih štirih četrtletjih je HP ustvaril 71,3 milijarde ameriških dolarjev prihodkov. Več podatkov o HP in njegovi paleti izdelkov najdete na http://www.hp.com.

Nekaj podatkov o podjetju Kapsch CarrierCom AG

Kapsch CarrierCom AG je član skupine Kapsch in je inovator sistemov za rešitve v komunikacijskih tehnologijah, ki so namenjene operaterjem fiksnih, mobilnih in podatkovnih omrežij. Know-how podjetja zajema opremo za optične prenose, radijske sisteme, sisteme za prenos govora, mobilna omrežja GSM/GPRS/UMTS ter opremo za ATM, Frame Relay in IP. Kapsch CarrierCom tako zagotavlja celotno paleto storitev, ki segajo od svetovanja do oblikovanja, izgradnje in integracije ter celo vzdrževanja in vodenja celotnih omrežij.