O-STA

Razumeti dejanska tveganja - Konferenca IDC IT Security Roadshow

Spoštovani

Še enkrat vas vljudno vabimo na konferenco IDC IT Security Roadshow, ki bo pod naslovom Razumeti dejanska tveganja 4. marca prvič potekala tudi v Ljubljani. Vsebine, predstavljene v okviru prireditve bodo pokrile bistvene točke ustvarjanja in implementacije varnostne politike, v katero so zajeta tudi tako občutljiva področja, kot so nadzorovanje zaposlenih ali pridobitev podpore vodstva za naložbo v varnost. Poleg obravnave omenjenih tem je cilj druge serije prireditev IDC IT Security Roadshow pomagati vodjem varnostne politike, informatike ter ostalim upravljavcem informacijskih sistemov, da ostanejo na tekočem z najnovejšimi dogajanji, tako na področju varnostnih rešitev kot tudi sprememb nacionalnih in regionalnih politik, ki zadevajo varovanje podatkov v srednji in vzhodni Evropi.

Med glavnimi sponzorji prireditve so podjetja Symantec, Microsoft in Lucent Technologies, katerih strokovnjaki bodo predstavili nekatere tehnologije ter praktične napotke za odločanje o pravšnjih varnostnih rešitvah ter čim uspešnejšo implementacijo le-teh. Pogled na varnostno problematiko seveda ne bi bil popoln brez predstavitve uporabniške perspektive. Svoje izkušnje pri zagotavljanju varnosti portala eDavki bo tako predstavila Davčna uprava Republike Slovenije, kar bo gotovo dobrodošel primer in zgled tako za vladne organizacije kot tudi za poslovna okolja. Med ostalimi sodelujočimi velja omeniti podjetja Check Point Software Technologies, Internet Security Systems, Hermes Softlab in APC, ter seveda številne predstavnike slovenske strokovne javnosti. Med slednjimi bodo znana imena, kot so mag. Rado Ključevšek iz podjetja K.Sec, mag. Tatjana Hajtnik, državna podsektretarka in vodja sektorja za varovanje in zaščito pri CVI, Stojan Rančič, izvedenec za varnost v okoljih Linux, Klemen Tičar z Ministrstva za informacijsko družbo ter nenazadnje priznani strokovnjak za pravne vidike informacijske varnosti Gorazd Perenič.

Podrobnejše informacije o dogodku so skupaj s prijavnico za novinarje na voljo bodisi v pripeti brošuri ali pa na spletnem mestu http://www.idc-cema.com/forum/forum.php?forum=itsecurity04si

Najlepša hvala za zanimanje in nasvidenje 4. marca v Grand Hotelu Union.

Če imate kakršnokoli vprašanje, željo ali pripombo v zvezi s prireditvijo, smo vam na voljo na spodnjih naslovih.

Lep pozdrav/Best regards,

Boštjan Klajnščak

IDC Country Agent

Tel.: +386 1 42 91 419

e-mail: mail@arkconsulting.org

Dana Dobrovodska

Conference Manager, IDC CEMA

Tel: +420 221 423 140

e-mail: ddobrovodska@idc.com