O-STA

Vikend v znamenju najbolj modrega Festivala nakupov in zabave

Challe Salle

Z velikim veseljem vas vabimo, da se nam 17. in 18. maja pridružite na nepozabnem Festivalu nakupov in zabave v ljubljanskem BTC Cityju! Ta vikend ne bo le priložnost za super nakupe, ampak bo poln zabave, razigranega druženja in čudovitih aktivnosti, ki jih je pripravil Baby Center za prav vse člane družine.

Kaj vse vas čaka?

Petkovo popoldne bomo v Baby Centru začeli z Rolly poslikavo obrazov, kjer bodo otroci lahko postali pravi superjunaki, čudovite princeske ali pa si izbrali katerekoli druge zabavne poslikave obraza. Obenem bo v okviru Galaksije zvezd predstavitev najboljših znamk otroške opreme, kjer boste starši lahko spoznali najnovejše trende in se posvetovali z našimi strokovnjaki.

Soboto bo Baby Center v celoti posvetil aktivnostim za vso družino. Čaka vas pestro dogajanje, kjer se bodo otroci lahko preizkusili na gusarskem poligonu s poganjalčki, skiroji in akumulatorskimi avtomobilčki. Naši prijatelji iz Zavoda Varna Pot bodo svetovali o varni vožnji in uporabi čelad. Najmlajši bodo lahko ustvarjali na škratkovih delavnicah in se zabavali v napihljivem pravljičnem gradu s pravo princesko. Ves dan vas bo razvajal food truck Kilo Cukra s slastnimi prigrizki - modra sladkorna pena, moder sladoled in vaflji. V Galaksiji zvezd boste lahko spoznali najboljše znamke otroške opreme, hkrati pa bo Zavod Varna Pot svetoval o pravilnem pripenjanju otrok v avtosedeže. Zabavali se bomo tudi z velikanom na hoduljah, ki bo delil kupončke in balone, za zaključek dneva pa bo poskrbel koncert priljubljenega Challe Salleta, kjer boste imeli priložnost tudi za fotografiranje z njim.

Posebni popusti in nagradne igre

Poleg bogatega programa aktivnosti vas čakajo tudi neverjetni popusti, ki jih bodo razkrili 17. maja. Naročniki na BTC e-novice bodo to informacijo prejeli že dan prej! Ne zamudite pa tudi nagradne igre "Skeniraj račun" s skupnim nagradnim skladom v vrednosti 4.000 €!

Pridružite se najbolj modremu in otročje razigranemu Festivalu nakupov in zabave, kjer boste poleg nakupovanja doživeli še veliko več. Natančen urnik vseh aktivnosti najdete na spletni strani.