O-STA

Hura klub za dodatne prihranke v Baby Centru!

Hura za dojenčke, hura za starše, hura za Hura klub!

Droben plus na testu nosečnosti vam zavrti življenje. Prične se z majhno pikico, ki iz dneva v dan raste, vaše misli pa okupirajo izbira imena, priprave na porod, urejanje otroške sobice in seveda izbiranje 1001 stvari za prihajajočega dojenčka.

Tetra pleničke in srčkani pajacki, bodiji in mini nogavičke, dude in stekleničke, pripomočki za hranjenje, previjalna miza, posteljica, banica in seveda misija "popolni voziček". Seznamu kar ni videti konca. Je že res, da otroček v največji meri potrebuje samo občutek varnosti in ljubezni, a marsikateri pripomoček vam olajša prve mesece, voziček, kakovostna lupinica in nosilka pa vaju naredijo mobilna in ponudijo neskončne možnosti za raziskovanje sveta. V Klubu Baby Center so pripravili novo ugodnost - Hura klub za vse, ki pričakujete otročička ali imate doma že malčka do enega leta starosti, ter vam pomaga prihraniti pri nakupu vsega, kar potrebujete za novega družinskega člana.

Prav vsak Hura torek boste uživali v ekskluzivnem 10 % popustu na izbrane izdelke za dojenčke - od oblačil in igrač do vozičkov in pohištva. V posebnih ugodnostih boste uživali eno leto od datuma včlanitve. Hura klub pa ne prinaša le prihrankov. Omogoča tudi dostop do ekskluzivnih ponudb, nasvetov in dogodkov Hura znanje, ki so namenjeni bodočim staršem in staršem malčkov. Tako boste vedno na tekočem z novostmi in trendi, ki vam bodo pomagali pri skrbi za vašega otroka.

Če spadate med tiste organizirane mamice, ki obožujejo delanje seznamov in rade sistematično nakupujejo, se boste razveselili tudi kuponov Pozdravljena nosečka, ki so jih pripravili za vse bodoče starše. Kuponi so razdeljeni na več tematskih sklopov in vsebujejo popuste za izdelke iz kategorij: kaj vzeti sabo v porodnišnico, kopanje in nega, previjanje, hranjenje, vozički, spanje in počitek, prva oblačila in igrače, dojenje in varno na poti. Mislili so popolnoma na vse in pripravili izbor kakovostnih, nepogrešljivih pripomočkov po ugodnejših cenah.

Nosečnost je lahko čarobno lepa - prepustite se ji, uživajte v njej in se osredotočite na prihajajočega novega člana družine. Dodatno podporo, nasvete in največjo izbiro vsega za vašega malčka pa boste našli v Baby Centru!