O-STA

Podjetje Heartbeat Experts z novimi farmacevtskimi naročniki na hitro rastočih trgih

NEW YORK --(BUSINESS WIRE)-- Heartbeat Experts, vodilno svetovno podjetje za rešitve pri upravljanju z deležniki v industriji biosistemskih znanosti, je sporočilo, da je mu je uspelo povečati prihodke in število naročnikov v Braziliji, na Kitajskem, v Indiji in Koreji. Skupni prihodki podjetja na teh trgih so v tretjem četrtletju leta 2012 porasli za 50 odstotkov.

Heartbeat Experts je na teh hitro rastočih trgih pridobil 15 novih naročnikov. Novi projekti so se osredotočili na lansiranje farmacevtskih proizvodov na različnih področjih, vključno z onkologijo, kardiologijo, diabetesom, revmatologijo, boleznimi dihali, nalezljivimi boleznimi, imunologijo, nevrologijo in gastroenterologijo. Sedem novih strank je kupilo projekte za identifikacijo mnenjskih voditeljev, šest jih je kupilo projekte, ki se ukvarjajo z zagotavljanjem tržnega dostopa in povračili. Osem od 15 strank je oblikovalo skupine deležnikov, s pomočjo katerih angažirajo deležnike za svoje proizvode.

Heartbeat Experts je prav tako sporočil, da je povečal število zaposlenih v podružnicah v Braziliji, Indiji, na Kitajskem in v Koreji. Največji porast je zabeležil na Kitajskem, kjer ima podjetje sedem novih zaposlenih, zadolženih za stranke, vključno s tremi zaposlenimi na direktorski ravni, ki so odgovorni za podjetniški razvoj.

Larry Cohen, predsednik Heartbeat Experts, je povedal: "Pri tem uspehu gre za to, da svojim strankam na lokalni ravni na trgih BRICK služimo z ekipo za podjetniški razvoj, trženje in storitve. Upravljanje z deležniki poteka na ravni posamične države, pri čemer nam naša lokalna prisotnost zagotavlja konkurenčno prednost. Ob poslovanju na področju uveljavljenih farmacevtskih izdelkov in naprav smo si kot nove stranke pridobili tudi izdelovalce generičnih zdravil in biosimilarjev, ki se osredotočajo bolj na mnenjske voditelje, da bi si zagotovili odobritev in povečali uporabo svojih specializiranih izdelkov."

"Naše stranke močno vlagajo v tržne in medicinske ekipe na Kitajske, zato smo tam temu ustrezno povečali število zaposlenih," je povedala Keren Priyadarshini, podpredsednica podjetja za azijsko-pacifiško regijo. "Podjetja po vsej azijsko-pacifiški regiji proizvajajo konkurenčne izdelke z visoko ceno, kar terja mnenjske voditelje in deležnike, ki morajo izobraziti strokovno skupnost. Naša naloga je pomagati našim strankam, da angažirajo te deležnike."

Rosangela Deamo, podpredsednica za področje Latinske Amerike, je dodala: "V Braziliji smo priča evoluciji odborov in organizacij, ki se ukvarjajo z določanjem povračil in tržnim dostopom za podjetja s področja biosistemskih znanosti. S krepitvijo naše lokalne prisotnosti in širjenjem našega znanja v Braziliji se postavljamo v najboljše izhodišče za odkrivanje deležnikov znotraj teh organizacij in odborov, ki bodo našim farmacevtskim strankam pomagali pridobiti dovoljenja in tržili njihove izdelke."

Heartbeat Experts je vodilni ponudnik rešitev za upravljanje z deležniki in služi 20 od 20 vodilnih farmacevtskih podjetij in 18 od 20 podjetij, ki se ukvarjajo z medicinskimi napravami. Heartbeat Experts nudi programsko opremo in podatke za identifikacijo mnenjskih voditeljev, upravljanje z mnenjskimi voditelji, oblikovanje cen in povračila, dostop do obrazcev, skrb za regulatorne zadeve, kakor tudi serijo izdelkov za angažiranje deležnikov, vključno z virtualnimi svetovalnimi odbori, partnerstvi zdravstvenih skupnosti in tržnimi raziskavami. Heartbeat Experts je obsežno prisoten na lokalni ravni in te storitve zagotavlja v 18 podružnicah po vsem svetu.


Kontakti:
Heartbeat Experts
Susie Huang, +1-212-941-9041
tržna direktorica

Vir: Heartbeat Experts

Ta članek si lahko preberete tudi na spletu:
http://www.businesswire.com/news/home/20121212006671/en