O-STA

Heartbeat Experts je v četrtem četrtletju prodal 20 novih projektov za upravljanje s podatki KOL

13. februar 2012, 05:30 UTC

SINGAPUR - (BUSINESS WIRE) - Heartbeat Experts je danes sporočil, da je v azijsko-pacifiški regiji v zadnjem četrtletju 2011 prodal 20 programskih projektov za identificiranje in upravljanje s podatki o mnenjskih vodjih (KOL). Projekte so med drugim izvedli na Kitajskem in Japonskem ter v Koreji, Indiji, Indoneziji in Avstraliji. Podjetje je sporočilo, da so njihove stranke farmacevtska podjetja in podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo medicinskih pripomočkov in diagnostiko.

Izvedba projektov, ki so jih vodile lokalne ekipe Heartbeat Experts v vsaki državi, vključuje vnos poznanih mnenjskih vodij v programske platforme podjetij za upravljanje s podatki KOL. Profili mnenjskih vodij so sestavljeni iz javnih virov v njihovem jeziku v skladu z zakoni o zaščiti podatkov v posamezni državi.

Larry Cohen, predsednik Heartbeat Experts, je rekel: "To poročilo potrjuje naš vodilni položaj na področju rešitev za upravljanje s podatki KOL v azijsko-pacifiški regiji. Ko postajajo rastoči trgi pomembni za rast podjetij, ki se ukvarjajo z biosistemskimi vedami, se obrnejo k našim globalnim izkušnjam z mnenjskimi vodji, ki jih združujemo z lokalno prisotnostjo. Naše lokalne ekipe ustvarjajo projekte, ki so prikrojeni jeziku in zakonodajam vsake posamične države."

Keren Priyadarshini, vodja Heartbeat Experts sekcije za Azijo, je dodala: "Teh 20 novih strank odraža pomembnost strukturiranih rešitev za upravljanje s podatki KOL za azijsko-pacifiške stranke. Razumejo pomembnost mnenjskih vodij za uspeh svojih proizvodov. Z učinkovito izbiro pravih mnenjskih vodij za vsak posel metodologija Heartbeats Experts seže dlje od bolj omejenih tradicionalnih tehnik za identifikacijo mnenjskih vodij. Vzpostavitev strukturirane programske opreme za upravljanje s podatki KOL vodi do višjega donosa investicij za zaposlitev mnenjskih vodij."

O Heartbeat Experts:

Heartbeat Experts sodeluje z več kot 150 strankami na področju projektov za upravljanje baz podatkov KOL in dostopa do trga. Programske in podatkovno-analitske rešitve Heartbeat Experts, ki deluje iz pisarn v Evropi, azijsko-pacifiški regiji ter Južni in Severni Ameriki, so bile vpeljane v podjetjih s področja farmacije, medicinskih pripomočkov, biotehnologije, diagnostike in cepiv.

Kontakti

Heartbeat Experts

Michiel Kok, +1-212-941-9041

solutions@heartbeatexperts.com

Vir: Heartbeat Experts

Omogočeno: Business Wire

Sporočilo za javnost si lahko ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20120212005020/en