O-STA

Skupni prihodki Heartbeat Experts narasli za 44%, divizija tržnega dostopa zabeležila več kot 600% rast

3. december 2013, 21:35 UTC

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Družba Heartbeat Experts, vodilni globalni igralec na področju upravljanja z deležniki v industriji biosistemskih ved, je danes sporočila, da so prodajni prihodki v prvih treh četrtletjih 2013 narasli za 44 odstotkov. Za rast je zaslužna predvsem divizija tržnega dostopa, ki je v enakem obdobju zabeležila 600-odstotno rast prihodkov, Družba je v tem obdobju na seznam strank dodala petnajst novih družb s področja biosistemskih ved.

Za nadaljnjo podporo segmentu tržnega dostopa je Heartbeat Experts predstavila programski modul za upravljanje in načrtovanje tržnega dostopa do mnenjskih voditeljev, ključnih deležnikov in njihovih omrežij. Nov modul uporabnikom omogoča, da vizualizirajo družbena omrežja z dinamičnimi zemljevidi, ki razkrivajo nacionalne, regionalne in lokalne odločevalce in osebe z vplivom. Modul smo uspešno implementirali pri strankah v Latinski Ameriki, ZDA, Kanadi, Evropi in v Azijsko-pacifiški regiji.

Jonathan Meyers, glavni izvršni direktor Heartbeat Experts, je rast pojasnil tako: "Danes imajo vladni plačniki, zavarovalnice in skupine za ocenjevanje medicinskih tehnologij vse večji vpliv na cenovno politiko pri zdravilih, povračila in odobritve produktov. Naše stranke zato spreminjajo način, kako pristopajo k dostopu do trga. Tržni dostop načrtujejo v zgodnejši fazi in bolj agresivno, tako da odločevalske organe, omrežja in ključne odločevalce analizirajo in vizualizirajo po posamični državi ali celo regiji."

Larry Cohen, predsednik uprave Heartbeat Experts, je dodal: "Naše stranke ne morejo uspešno dostopati do svojih ključnih trgov in doseči svojih ciljev glede cen in povračil, če nimajo dostopa in ne sodelujejo s pravimi ključnimi mnenjskimi voditelji, strokovnjaki za zdravstveno ekonomijo in zagovorniki bolnikov v vseh državah, kjer hočejo priti na trg. Na Kitajskem, v Latinski Ameriki in po celotni Evropi vidimo, da naša programska oprema in zemljevidi našim strankam dajejo podatke o omrežjih, ki jih potrebujejo, da uresničijo svojo strategijo dostopa do trga."

O Heartbeat Experts:

Heartbeat Experts je vodilni ponudnik rešitev za upravljanje z deležniki in služi 20 od 20 vodilnih farmacevtskih podjetij in 18 od 20 podjetij, ki se ukvarjajo z medicinskimi napravami. Heartbeat Experts nudi programsko opremo in podatke za identifikacijo mnenjskih voditeljev, upravljanje z mnenjskimi voditelji, oblikovanje cen in povračila, dostop do obrazcev, skrb za regulatorne zadeve, kakor tudi serijo izdelkov za angažiranje deležnikov, vključno z virtualnimi svetovalnimi odbori, partnerstvi zdravstvenih skupnosti in tržnimi raziskavami.

Kontakti

Heartbeat Experts
Joe Baumer, +1-212-941-9041

Vir: Heartbeat Experts

Ta izjava za javnost je na voljo v angleškem jeziku na naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20131203006725/en