O-STA

Heartbeat Experts z več kot 350-odstotno letno rastjo na hitrorastočih trgih v prvem četrtletju

Poudarek na rasti prihodkov in števila zaposlenih v Braziliji, Rusiji, Indiji, na Kitajskem in v Koreji

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Heartbeat Experts, vodilno svetovno podjetje za rešitve pri upravljanju z deležniki v industriji biosistemskih znanosti, je danes sporočilo, da je na hitrorastočih trgih v prvem četrtletju letošnjega leta zabeležilo 350-odstotno rast v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Podjetje je zabeležilo rast prihodkov na vseh trgih (BRICK); v Braziliji, Indiji, na Kitajskem, v Koreji in Rusiji. Heartbeat je še posebno povečal rast na Kitajskem, kjer je pomembno povečal bazo uporabnikov programske opreme za upravljanje z deležniki, rešitev za analizo podatkov in ponudbo podatkov o deležnikih. Heartbeat je prav tako pridobil projekte, ki se vključujejo zagotavljanje tržnega dostopa in povračili za serijo novih tržnih predstavitev proizvodov v Latinski Ameriki; ter pridobitev novih strank med proizvajalci generikov in biološko podobnih zdravil v Indiji, Koreji in Rusiji.

Keren Priyadarshini, podpredsednica za Azijo in Pacifik, je poročilo komentirala z besedami: "Leta 2012 in v začetku leta 2013 smo odprli štiri nove podružnice v regiji in močno povečali svojo ekipo na Kitajskem. Kitajska je bila pomemben mejnik za naše podjetje, saj smo kader poslovnega razvoja v letu 2013 potrojili v primerjavi z 2012. Sodelujemo s pomembnimi multinacionalnimi strankami na Kitajskem, ki širijo obseg uvrstitev novih produktov na trg in širijo svoje ekipe za zveze z medicinsko znanostjo (medical science liaison - MSL). Odraz tega je širši obseg projektov in širitev obstoječega angažmaja strank."

Rosangela Deamo, podpredsednica za Latinsko Ameriko, je dodala: "V Latinski Ameriki in še posebej v Braziliji so vprašanja dostopa do trga ena glavnih potreb naših strank. S ključnimi strankami začenjamo sodelovati pri vsakem njihovem lansiranju izdelka tako, da najdemo ključne elemente za povračilo denarja in zdravstveno ekonomijo za vsako indikacijo na vsakem tržišču. Rast v letu 2013 v primerjavi z letom 2012 odraža rast v lansiranju novih izdelkov skupaj s trdnimi odnosi s strankami, ki smo jih ustvarili."

Heartbeat Experts poroča o načrtovanem širjenju na hitrorastočih trgih v letu 2013 z novimi podružnicami v Buenos Airesu, Varšavi in Carigradu.

O Heartbeat Experts:

Heartbeat Experts je vodilni ponudnik rešitev za upravljanje z deležniki in služi 20 od 20 vodilnih farmacevtskih podjetij in 18 od 20 vodilnih podjetij za medicinske naprave. Heartbeat Experts nudi programsko opremo in podatke za identifikacijo mnenjskih voditeljev (KOL) in njihovo upravljanje, oblikovanje cen in povračila, dostop do obrazcev, skrb za regulatorne zadeve, kakor tudi serijo izdelkov za angažiranje deležnikov, vključno z virtualnimi svetovalnimi odbori, HCP skupnostmi in raziskovanjem trga.

Kontakti

Heartbeat Experts
Joe Baumer, +1-212-941-9041

Vir: Heartbeat Experts

To sporočilo je na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20130524005404/en