O-STA

EROIKA s koncertom vseh koncertov - poleti v PULJSKI ARENI

Letos poleti bo v Puljski areni odmevala slovenska glasba: izvrstna EROIKA, Simfonični orkester Radio televizije Slovenija ter odlična vokalna zasedba Perpetuum Jazzile. Na odru Puljske arene sicer vsako leto nastopajo tudi največje svetovne glasbene zvezde, lani je recimo nastopal Tom Jones.

Tri Eroika letos vstopa v sedmo leto delovanja, letošnje leto pa bo tako za EROIKO, kot za slovensko glasbo nasploh, prelomno, kajti 12. julija letos bo EROIKA skupaj s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija ter odlično vokalno zasedbo Perpetuum Jazzile nastopila na prestižnem glasbenem prizorišču, ki je bilo za vse slovenske glasbenike do zdaj nedosegljivo - PULJSKO ARENO.

Prvič v zgodovini slovenske glasbe bo v PULJSKI ARENI odmevala Slovenska glasba. Na tem prizorišču sicer vsako leto nastopajo največje svetovne glasbene zvezde, lani je bil to TOM JONES. Vsako leto pa so med obiskovalci poletnih koncertov številne svetovno znane osebnosti.

Nastop EROIKE v Puljski areni v sklopu poletnega festivala, je najboljši pokazatelj, da je EROIKA ta trenutek ena najpopularnejših in najbolj uspešnih skupin pri nas. Kar dokazuje tudi zelo dobra prodaja vseh treh albumov in podatek, da je Eroika s svojimi albumi stalno visoko uvrščena na lestvici najbolj prodajanih plošč v Sloveniji. Prav zato bo Eroika na prihajajočem koncertu, 14. Februarja v Ljubljani prejela priznanje založbe za odlično prodajo plošč.

FOTO: EROIKA bo letos rušila rekorde, fantje bodo nastopili na vrhuncu poletne sezone v Puljski areni, gre za zgodovinski trenutek za slovensko glasbo, koncerta se bodo udeležili tudi številni slovenski in hrvaški visoki politiki, saj bo koncert darilo Hrvaški ob vstopu v Evropsko unijo.

Več informacij o skupini EROKA

Urša Mravlje

gsm 041 779 035

e-pošta ursa112122@gmail.com

Več informacij o koncertu v PULI

Katarina Karlovšek

gsm 051 364 333

e-pošta: katarina@rta.si