O-STA

Gostilna Stari pisker na seznamu najboljših restavracij v Sloveniji, so tudi zmagovalci v dveh kategorijah

Gostilna Stari pisker se je uvrstila na seznam najboljših restavraciji v Sloveniji po izboru The Slovenia Restaurants Awards 2020. Za ta naziv so se potegovale vrhunske slovenske restavracije, pri ocenjevanju je sodelovala tako strokovna kot tudi ljubiteljska javnost.

Stari pisker je zmagal tudi v kategoriji najboljšega gostinskega novinca v Sloveniji ter v kategoriji Vox populi, glas ljudstva, kar pomeni, da so prejeli največ glasov s strani publike, tekmovalo pa je kar 140 restavracij.

The Slovenia Restaurant Awards je nacionalni izbor najboljših slovenskih restavracij s kar 34.150 glasovi v letu 2020, letos je potekalo že četrtič, organizira ga mednarodna založba The Slovenia.

*** več o Starem piskru***

Prepoznavnost gostilne Stari pisker, ki sicer slovi po odličnih burgerjih in steakih, je že pred časom presegla meje Slovenije. Pohvalijo se lahko z odlično publiciteto, na Facebook strani imajo 95.000 sledilcev, beležijo odlične dosege na svetovnih blogih kot so Insider, LADbible, Unilad in drugi. Njihovi promocijski klipi dosežejo tudi do 30 milijonske oglede. Tradicionalne so tudi njihove največje vrste na Odprtih kuhnah po Sloveniji.

V gostilni Stari pisker so v marcu zagnali prvo slovensko spletno trgovino z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov iz lastne zorilnice in drugih kvalitetnih mesnih proizvodov. Dostavo vršijo sami po celi Sloveniji.

Spletno platformo in operativno izvedbo so pripravljali več kot eno leto. Ponudbo na spletni strani bodo postopoma širili. Ideja spletne ponudbe je zagotavljanje kvalitetne steake, kakršne trgovine ne ponujajo, z dostavo na dom.

Več informacij:

Aljaž Žilnik, lastnik

041 343 767