O-STA

1. slovenska spletna trgovina z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov, z dostavo na dom STEAKSHOP.SI

V gostilni Stari pisker so v marcu zagnali 1. slovensko spletno trgovino z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov iz lastne zorilnice in drugih kvalitetnih mesnih proizvodov. Dostavo vršijo sami po celi Sloveniji. Idejo za spletno prodajo so dobili pri svojih strankah, začetek prodaje po naključju sovpada s karanteno v Sloveniji. Dostavo vršijo večkrat tedensko. Posebnost strani je objavljeno spremljajoče gradivo o posameznem produktu, fotografsko gradivo ter recepti za pripravo doma z obveznim videom.

V spletni trgovini ponujajo tudi divjega lososa, ulovljenega v morjih Aljaske, ki se ga na slovenskih trgovskih policah ne dobi. Vsebuje veliko sestavin, ki koristijo zdravju. Po zmerni ceni ponujajo tudi lardo slanino in lardo mast Mangalice. Spletno ponudbo bodo kmalu obogatili tudi s pravim kvalitetnim kaviarjem.

Spletno platformo in operativno izvedbo so pripravljali več kot eno leto. Ponudbo na spletni strani bodo postopoma širili. Ideja spletne ponudbe je zagotavljanje kvalitetne steake, kakršne trgovine ne ponujajo, z dostavo na dom.

Aljaž Žilnik, lastnik gostilne, je povedal: " Ponudba zorjenih steakov po svoji širini in kvaliteti zaenkrat nima konkurence v Sloveniji in jo upravičeno lahko smatramo za pravo butično ponudbo, pridelano v lastni zorilnici podjetja. Ponašamo se tudi z lastno ovalno številko Vurs-a, katera nam omogoča predelavo in distribucijo mesnin."

(Ovalne veterinarske oznake uporabljajo živilski obrati za proizvodnjo živil živalskega izvora, ki so pod veterinarskim nadzorom).

Prepoznavnost gostilne Stari pisker, ki sicer slovi po odličnih burgerjih in steakih, je že pred časom presegla meje Slovenije. Pohvalijo se lahko z odlično publiciteto, na Facebook strani imajo 95.000 sledilcev, beležijo odlične dosega na svetovnih blogih kot so Insider, LADbible, Unilad in drugi. Njihovi promocijski klipi dosežejo tudi do 30 milijonske oglede. Tradicionalne so tudi njihove največje vrste na Odprtih kuhnah po Sloveniji.

Dodatne informacije:

Aljaž Žilnik, lastnik

041 343 797