O-STA

Opomnik: Vabilo na razglasitev zmagovalcev Evropske nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks v Sloveniji

Spoštovani!

Vabimo vas na razglasitev zmagovalcev prve Evropske nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks v Sloveniji, ki bo v četrtek, 18. aprila 2013, ob 17. uri, na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Projekt, ki poteka pod okriljem Evropske komisije, je namenjen širjenju in večji prepoznavnosti najboljših praks na področju družbene odgovornosti v Evropi. Zmagovalec nagrade v Sloveniji bo hkrati prejemnik evropske nagrade.

Več informacij o dogodku v nadaljevanju.

Vljudno vabljeni!

###

Spoštovani!

CSR Europe (vodilna evropska poslovna mreža za družbeno odgovornost podjetij) in Business in Community (BITC), sta z namenom širjenja in večje prepoznavnosti najboljših praks na področju družbene odgovornosti v Evropi, izdala razpis za prvo Evropsko nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks. Razpis je potekal tudi v Sloveniji. Prijavilo se je 18 podjetij, od katerih se je v dveh razpisanih kategorijah (velika in srednje velika ter majhna podjetja) v finale uvrstilo 5 kandidatov.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite

na razglasitvi zmagovalcev in podelitvi priznanj finalistom

Evropske nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks v Sloveniji,

ki bo v četrtek, 18. aprila 2013, ob 17. uri,

na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani (Lila dvorana).

Zmagovalec Evropske nagrade družbeno odgovornih praks v Sloveniji bo hkrati prejemnik evropske nagrade in se bo udeležil slavnostne podelitve, ki jo bo Evropska komisija organizirala junija 2013 v Bruslju.

Koordinatorja projekta v Sloveniji sta Mreža za družbeno odgovornost Slovenije in Ekvilib Inštitut, v sodelovanju s partnerskimi organizacijami. Pokrovitelj nagrade v Sloveniji je Janez Potočnik, evropski komisar za okolje.

Vljudno vabljeni!

Mreža za družbeno odgovornost Slovenije in

Ekvilib inštitut

Zaradi lažje organizacije, vas vljudno prosimo, da nam udeležbo na dogodku potrdite na e-naslov: lidija.novak@mdos.si.

PROGRAM: 17.00 - 17.15Sprejem gostov, udeležencev in novinarjev
17.15 -17.30Pozdravni nagovori: Dušan Mramor, dekan Ekonomske fakultete Predstavnik Mreže za družbeno odgovornost Slovenije Adriana Rejc Buhovac: predsednica žirije
17.30 - 17.50Podelitev priznanj finalistom v dveh kategorijah
17.50 - 18.00Razglasitev zmagovalcev nagrade v dveh kategorijah
18.00 - 18.10Zaključek uradnega dela in fototermin
18.10 -Neformalno druženje ob pogostitvi