O-STA

Synology prejel priznanje GTDC Gold Rising Star

Ljubljana, 9. julij 2013 - Korporacija Synology je prejela nagrado Gold Rising Star, ki jo podeljuje organizacija Global Technology Distribution Council (GTDC). Priznanje so prejeli za izjemno rast prodaje v Evropi. Nagrade podeljujejo v petih kategorijah, ki so razdeljene glede na velikost prihodka, kriterij za izbiro pa je porast prodajnih rezultatov v preteklem letu po podatkih CONTEXT SalesWatch distribucijskega panela. Nagrade v različnih kategorijah so prejela sama ugledna podjetja, med njimi tudi Samsung, Apple, Intel in Nokia.

"Na priznanje GTDC Rising Star smo izjemno ponosni," je dejal Vic Hsu, Izvršni direktor podjetja Synology in dodal: "Nagrada potrjuje naš napredek v razvoju pomnilniške in omrežne tehnologije, kot tudi predanost našim partnerjem in zavezo zagotoviti našim strankam cenovno dostopne in stroškovno učinkovite rešitve NAS."

GTDC je panožni konzorcij, ki ga sestavljajo vodilni svetovni distributerji tehnoloških izdelkov, vključno z Ingram Tech data in ostalimi. Člani GTDC so, preko različnih poslovnih kanalov, zaslužni za preko 130 milijard dolarjev prodanih izdelkov, storitev ali rešitev na leto.

Za več podatkov, prosimo, poglejte originalno sporočilo za javnost organizacije GTDC:

http://www.gtdc.org/newsroom/GTDC_2013_RisingStarAwards_Europe_Press%20Release.pdf.

###


O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si