O-STA

Danes premiera Indijskega filma Bhai, ki v Indijo prinaša čudovito turistično razglednico Slovenije

Danes bo v Indiji velika premiera težko pričakovanega filma Bhai, gledalci pa si bodo v filmu v dneh delih ogledovali tudi turistične lepote Slovenije, v dveh glasbenih spotih, vsak po štiri minute, bodo prikazane najlepše lepote Slovenije; Ljubljana, Celje, Celjski, Ljubljanski in Predjamski grad, Solkanski most in reka Soča, Piran, Bled in Bohinj.

Glavni igralec Akkineni Nagarjuna je za časopis Times of India povedal: "Film z nekaj drame, pesmi, komedije in osupljivimi akcijami na različnih eksotičnih lokacijah, bo prav zagotovo velik magnet za gledalce. Komercialni elementi so zastavljeni tako, da bodo film vzljubili vsi."

Napovedniki filma so bili odlično sprejeti in pričakuje se fantastični prvi dan predvajanja, druge velike filmske premiere na ta dan v Indiji ni.

Film Bhai je bil v Združenih državah Amerike premierno prikazan včeraj.

Bhai je druga letošnja premiera za igralca Akkineni Nagarjuna, v maju je na filmska platna prišla romantična drama Greeku Veerudu, ki je požel velik uspeh in se je kar 50 dni predvajala v kinodvoranah po celi Indiji. Če bo uspešnica tudi film Bhai, bo to že drugi filmski hit za igralca letos.

Snemanje v Sloveniji je potekalo šest dni v maju, film so pričeli snemati v začetku leta 2013 v Indiji in nadaljevali v Bangkogu.

V Sloveniji je snemanje vodila agencija RTA, pod vodstvom line producentke Katarina Karlovšek.

Povezava na ogled napovednika filma:

http://www.youtube.com/watch?v=Y09P4hjjHS0

Film Nayak je bil prvi indijski film, posnet v Sloveniji, snemanje je potekalo lani, premiera filma je bila 9. Januarja 2013, v filmu sta zaigrala mlada zvezdnika RAM Charan in KAJAL AGGARWAL. Film je bil velika uspešnica in presegel že sicer visoka pričakovanja. Tudi to ekipo je v Sloveniji vodila Katarina Karlovšek, prav tako pa so tudi tu nastopile slovenske plesalke in plesalci.

Napovednik pesmi, posnete v Sloveniji iz filma Nayak si lahko ogledate spodaj.

http://www.youtube.com/watch?v=qTcEC5hZGdk&feature=player_embedded