O-STA

Vodilni kitajski proizvajalec dvosmernih radiev Hytera v 2013 odpremil milijon izdelkov

SHENZHEN, Kitajska - (BUSINESS WIRE) - Hytera Communications Co., Ltd, eden od vodilnih proizvajalcev profesionalnih mobilne (PMR) komunikacijske opreme, je danes oznanil, da so v letu 2013 odpremili več kot milijon PMR terminalov, od katerih je bilo kar 60 % prodanih na mednarodni trg. S konstantno prodajno rastjo in čedalje večjo globalno prisotnostjo so si Hyterini izdelki prislužili mednarodno prepoznavnost in priznanje.

Leta 2013 je Hytera praznovala 20 let delovanja. Več kot 600 partnerjev in strank iz več kot 50 držav se je med 10. in 13. oktobrom udeležilo praznovanja obletnice v prostorih podjetja v Shenzhenu. Sočasno je potekal tudi forum PMR industrije.

Pomočnik direktorja glavnih svetovalcev v industriji elektronike Information Handling Services Thomas Lynch je na forumu povedal, da je Hytera kljub večni konkurenci v PMR industriji eden od vodilnih na globalnem trgu. Njihova rast tržnega deleža je osupljiva, v 2014 pa pričakujejo, da se bosta njihova rast in širjenje na globalnem trgu le še povečala.

"Hytera se je lahko v preteklih letih pohvalila z mnogimi dosežki. V prihodnosti se bo še naprej osredotočala na industrijo profesionalne komunikacijske mreže ter promovirala razvoj tehnologije profesionalnih mobilnih komunikacij. Glavna naloga Hytere je strankam po vsem svetu zagotoviti neomejeno komunikacijo," je dejal direktor Hytere Chen Qingzhou.

O podjetju Hytera

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1993 v Shenzhenu na Kitajskem in je postalo eden od ključnih členov v industriji profesionalnih komunikacijskih storitev (PMR) z mnogimi strankami v več kot 80 državah po vsem svetu. Pri Hyteri cenijo inovacije, zato več kot 15 % letnih prihodkov vložijo v raziskave in razvoj. Hytera se aktivno vključuje v razvoj globalnih PMR standardov in je eden izmed redkih proizvajalcev radijskih naprav, ki obvladuje vse tri glavne digitalne standarde, torej standarde TETRA (prizemni snopovni radio), DMR (digitalni mobilni radio) in PDT (profesionalni digitalni snopovni radio).

Hytera je zgradila močno globalno prodajno mrežo, ki vključuje tri hčerinske družbe v ZDA, VB in Nemčiji, 14 podružnic in osem pisarn. Strankam se odziva nemudoma preko 600 partnerjev po vsem svetu. Od ustanovitve dalje je Hytera vzpostavila več kot 1.000 profesionalnih brezžičnih komunikacijskih omrežij ter ustregla željam več kot petih milijonov strank.

Kontakt

Hytera
Iris Wang, +86-755-26972999-1279
iris.wang@hytera.com
www.hytera.com

Vir: Hytera Communications Co., Ltd.

Sporočilo za javnost je na voljo na:

http://www.businesswire.com/news/home/20140213005105/en