O-STA

Hytera pridobila projekt TETRA za mednarodna letališča na Tajskem

SHENZHEN, Kitajska--(BUSINESS WIRE)-- Tajsko državno podjetje Aeronautical Radio of Thailand Limited, ki sodi v okvir ministrstva za promet in komunikacije, je nedavno sporočilo, da je družba Hytera Communications Co., Ltd dobila posel za dobavo TETRA radijskih naprav za letališči Suvarnabhumi in Don Muang v Bangkoku na Tajskem.

Aeronautical Radio of Thailand Limited (AEROTHAI), ki so ga leta 1948 ustanovile letalske družbe z dovoljenjem Vlade Kraljevine Tajske, zagotavlja kontrolo zračnega prostora in aeronavtične komunikacijske storitve za polete. AEROTHAI je zgradil enotno omrežje TETRA, ki pokriva mednarodna letališča v Bangkoku od leta 2007 in ga kopenske posadke in logistično podjetje uporabljajo za dnevno operativno komuniciranje.

Letališči Suvarnabhumi in Don Muang v Bangkoku, ki sodita med 15 najbolj prometnih letališč na svetu, Hytera TETRA radijske naprave prek AEROTHAI-ja poskusno uporabljata od aprila 2013. Uporaba prenosnih radiev PT580H in mobilnih radiev MT680 omogoča bolj priročno in zanesljivo komuniciranje za posadke in letališča. MT680 omogoča hiter dostop do omrežja TETRA in storitev gostovanja, medtem ko je vrhunska kvaliteta zvoka, ki jo ponuja PT580H, idealna za sporazumevanje v hrupnem okolju letališč. Izvrstno delovanje Hyterinih TETRA radiev v poskusnem obdobju je ključno za pridobitev posla AEROTHAI. Po pričakovanjih naj bi na omenjenih letališčih Hytera leta 2014 namestila še dodatne terminale TETRA, da bi olajšala njuno poslovanje.

O Hyteri

Hytera (SZ002583), ki je bila ustanovljena letal 1993 v kitajskem Shenzhenu, je vodilni igralec na področju PMR (Professional Mobile Radio) komunikacij z veliko bazo strank, ki pokriva več kot 80 držav in območij po vsem svetu. Hytera ceni inovacije in vlaga več kot 15% svojih prihodkov v raziskave in razvoj ter obenem aktivno sodeluje v razvoju globalnih standardov PMR. Hytera je eden redkih ponudnikov radijskih komunikacij, ki se odlikuje v vseh treh standardih digitalnih radijskih omrežij, in sicer TETRA (Terrestrial Trunked Radio), DMR (Digital Mobile Radio) in PDT (Professional Digital Trunking).

Hyterina globalna prodajana mreža vključuje tri hčerinska podjetja v ZDA, Veliki Britaniji in Nemčiji, 14 podružnic in 8 izpostav. Na potrebe strank se odziva takoj v sodelovanju z več kot 600 partnerji po svetu. Od ustanovitve je Hytera vzpostavila prek 100 omrežij profesionalnih brezžičnih komunikacij in zagotovila rešitve več kot 5 milijonom strank.

Kontakti

Hytera
Iris Wang, +86-755-26972999
iris.wang@hytera.com
www.hytera.com

Vir: Hytera

To sporočilo je na voljo na spletu na:
http://www.businesswire.com/news/home/20140320005931/en