O-STA

Čilski upravitelj podzemne železnice je izbral Hyterino rešitev za komunikacije TETRA

SANTIAGO, Čile --(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Hytera Mobilfunk je dobilo pogodbo za dobavo radijskega sistema TETRA podzemnim železnicam Metro Santiago de Chile, ki ga bodo uporabljale za varno radijsko komunikacijo v podzemni železnici.

Pogodbo so stranke podpisale v Santiagu de Chile. Hytera Mobilfunk GmbH bo v tesnem sodelovanju z lokalnim partnerjem SICE Chile poskrbela za dobavo digitalnih zvočnih in podatkovnih komunikacijskih sistemov za varno in učinkovito delovanje v mreži santiaške podzemne železnice.

V sklopu tega pomembnega projekta bo Hytera dobavila 4 TETRA centrale in 77 TETRA postaj, s katerimi bodo pokrili vse linije podzemne železnice Metro Santiago de Chile.

Celoten sistem bo s Hyterinim radijskim sistemom ACCESSNET-T IP pokril obstoječe linije 1, 2, 4, 4A in 5 ter prihodnji liniji 3 in 6. Za izboljšanje delovanja bo Hytera dobavila tudi 42 dispečerskih postaj in snemalnik zvoka za kontrolno sobo podzemne železnice.

Poleg radijskega sistema bo Hytera dobavila še več kot 2000 TETRA radiev, od ročnih modelov Hytera PT580H in mobilnih radiev Hytera MT680 do posebnih radijskih rešitev za vlake.

Metro de Santiago, Čile

Metro de Santiago upravlja Metro S.A. Podzemno železnico so odprli leta 1975, obratuje pa na mestnem območju Santiaga, ki šteje okoli šest milijonov prebivalcev. Z več kot 100 postajami in več kot 100 kilometri prog je Metro de Santiago največji sistem podzmenih železnic v Južni Ameriki.

Metro de Santiago dnevno prepelje okoli 2.200.000 potnikov, s čimer se uvršča na četrto mesto med mestnimi potničkimi sistemi v Amerikah glede na število prepeljanih potnikov. V prihodnjih letih nameravajo to število še povečati.

O Hyteri

Hytera, ustanovljena leta 1993 v Shenzhenu na Kitajskem, je z velikim številom strank v več kot 80 državah in regijah po svetu postala eden ključnih akterjev na področju profesionalnih radijskih komunikacij. Hytera je aktivno vključena v razvijanje globalnih PMR standardov in je eno redkih podjetij na področju radijskih komunikacij, ki obvladuje tri glavne digitalne standarde - TETRA, DMR in PDT.

Hytera je razvila močno globalno prodajno mrežo, vključno s tremi podružnicami v ZDA, Veliki Britaniji in Nemčiji, 14 vejami in 8 pisarnami. S sodelovanjem z več kot 600 partnerji po svetu skrbi za takojšen odziv na potrebe strank.


Kontakti

Hytera
Chloe Hong, +86-755-26972999
chloe.hong@hytera.com
www.hytera.com

Vir: Hytera

To sporočilo si lahko na spletu ogledate na naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20140529005787/en