O-STA

Hytera lajša delo nagrajenemu TETRA projektu za hongkonško podzemno železnico

SHENZHEN, Kitajska --(BUSINESS WIRE)-- MTR Corporation Limited, ki je stranka podjetja Hytera, je na nedavni podelitvi mednarodnih nagrad TETRA 2014 osvojil nagrado za najboljšo uporabo TETRA radijskega sistema v transportu. Nagrade podeljuje glasilo TETRA Today v sodelovanju z organizacijo TETRA and Critical Communications Association (TCCA).

MTR Corporation skrbi za upravljanje ene od najbolj zasedenih hitrih in lahkih železniških omrežij v Hongkongu. Okoli 5,1 milijona potnikov potuje na linijah tega podjetja vsak dan, vlaki pa v največji gneči vozijo na 2,1 minuti. Zanesljiva komunikacija je zato zelo pomembna za uspešno dnevno delovanje. MTR TETRA tehnologijo uporablja že deset let, poleg tega pa se je zavezal k implementaciji 800-MHz TETRA sistema še na dodatnih šest linij. Ta bo zamenjal prejšnji originalni analogni radijski sistem za povezavo med vlaki in postajami.

Hytera je kot eden izmed glavnih dobaviteljev podjetju MTR priskrbel bazne postaje, opremo za pomožno kontrolno sobo, sisteme za upravljanje omrežja in radie za na vlake. V lanskem letu je novo TETRA omrežje dobro služilo približno 140 vlakom in 60 baznim postajam v kontrolnih centrih ter pomožni kontrolni sobi.

Z nagrado za najboljšo uporabo TETRA sistema v transportu je projekt podjetja MTR pokazal, česa vsega je zmožen TETRA sistem v železniškem prometu. Hytera ima močne zmogljivosti in bogate izkušnje na področju zagotavljanja rešitev za radijske komunikacije v železniškem prometu, saj je postavil omrežja za podzemne železnice v velikih kitajskih mestih kot tudi v tujini.

O podjetju Hytera

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1993 v Shenzhenu na Kitajskem in je postalo eden od ključnih členov v industriji profesionalnih komunikacijskih storitev (PMR) z mnogimi strankami v več kot 80 državah po vsem svetu. Pri Hyteri cenijo inovacije, zato več kot 15 % letnih prihodkov vložijo v raziskave in razvoj. Hytera se aktivno vključuje v razvoj globalnih PMR standardov in je eden izmed redkih proizvajalcev radijskih naprav, ki obvladuje vse tri glavne digitalne standarde, torej standarde TETRA (prizemni snopovni radio), DMR (digitalni mobilni radio) in PDT (profesionalni digitalni snopovni radio).

Hytera je zgradila močno globalno prodajno mrežo, ki vključuje tri hčerinske družbe v ZDA, VB in Nemčiji, 14 podružnic in 8 pisarn. Strankam se odziva nemudoma preko 600 partnerjev po vsem svetu. Od ustanovitve dalje je Hytera vzpostavila več kot 1.000 profesionalnih brezžičnih komunikacijskih omrežij ter ustregla željam več kot petih milijonov strank.


Kontakt

Hytera
Iris Wang, +86-755-26972999
iris.wang@hytera.com
www.hytera.com

Vir: Hytera

To sporočilo za javnost je v izvirniku na voljo na:

http://www.businesswire.com/news/home/20140312005567/en