O-STA

EROIKA, romantični koncert najlepših melodij

Celjski dom, Dvorana UNION Celje, petek, 21. februar 2014, ob 20. uri

Trio EROIKA se tokrat predstavlja v Celju, s samostojnim koncertom svojih največjih uspešnic, z najlepšimi slovenskimi in tujimi melodijami.

Trio Eroika velja za eno najbolj popularnih glasbenih skupin v Sloveniji, kar kaže tudi visoka prodaja njihovih prvih treh plošč, letošnje leto pa obeležujejo že osmo let delovanja.

EROIKO sestavljajo trije odlični vokalisti; Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Metod Žunec, klasično izobraženi pevci, ki so se podali v pop vode, saj v svojih izvedbah združujejo klasiko in pop ter tako na svojstven način vsakič znova očarajo z že poznanimi skladbami.

Lani, na valentinovo, so člani tria Eroika na samostojnem koncertu v razprodani dvorani Grand hotela Union v Ljubljani, prejeli Zlato ploščo za uspešno prodajo drugega albuma "Nad mestom se dani".

Za prvi album z naslovom "Eroika" so fantje prejeli platinasto ploščo, še vedno aktualni album "Življenje" pa ne zaostaja za predhodnikoma in bo prav gotovo tudi nagrajen.

Na koncertu v Celju, posvečenemu dnevu zaljubljencev in hkrati že naznanja praznike, ki jih v marcu praznujejo vse žene in matere, vas trio EROIKA vabi, da skupaj z njimi preživite romantičen večer. Najlepše pesmi, ki imajo največkrat ljubezensko tematiko lahko v izvedbi Eroike pričarajo nepozabno doživetje.

Romantičen in prijeten večer, se bo po koncertu nadaljeval v klubu Branibor v Celju, vljudno vabljeni.


Dodatne informacije:
e.pošta: agencija@rta.si
telefon: 03 828 00 50