O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Razvajajte se v Velenju

Velenje, 6. marec 2014 - Mestna občina Velenje bo konec tedna z akcijo "Razvajaj se v mestu" v sodelovanju s trgovskimi in gostinskimi lokali ter obrtniki v mestnem središču obeležila svetovni dan žena.

Namen akcije "Razvajaj se v mestu" je spodbujanje partnerskega povezovanja s krajem neposredno povezanih ponudnikov izdelkov in storitev, trženje skupnih konkurenčnih paketov, ki bogatijo ponudbo tako posamezne organizacije kot tudi samega kraja.

Občanke in občane želimo povabi k ogledu lokalnih trgovinic ter lokalov v mestnem jedru ter jih ob svetovnem dnevu žena spodbuditi k obdarovanju z izdelki in storitvami, ki jih najdemo v domačem okolju. Akcijo "Razvajaj se v mestu" pripravljamo v sklopu bilateralnega projekta CITY Impulses skupaj s Celjem, Jesenicami, Koprom, Kranjem, Ljubljano in Naklim. Evropski projekt CITY Impulses je sofinanciran iz programa Slovenija-Avstrija in je namenjen spodbujanju podjetništva ter povečanju atraktivnosti mestnih središč.

V soboto, 8. marca 2014, bomo v okviru akcije ob 10. uri na ploščadi pred Centrom Nova pripravili dogodek, na katerem bodo s plesno-glasbeno predstavo JUKEBOX nastopili dijaki Šolskega centra Velenje in Glasbene šole GVIDO. Obiskovalci si bodo lahko ogledali tudi modno revijo, na kateri bomo predstavili izdelke trgovine Moda La Luna, blagovno znamko Modeo, športno in modno obutev Alpine ter spodnje perilo Vražje gate. Dekleta in žene bomo na sobotno dopoldne razveselili tudi s cvetjem.

Trgovski in gostinski lokali ter obrtniki so pripravili posebno akcijsko ponudbo svojih izdelkov in storitev, namenjeno predvsem ženskam. Povabilu so se odzvali Čokoladnica Lucifer, trgovina z živili Domače dobrote, Frizerstvo BOOM, Kavarna Nova, trgovina Moda La Luna, Nitka Velenje, Pizzerija in restavracija La Donna, Presta Center, PUP-ova Cvetličarna Rož'ca na Cankarjevi cesti, Zlatarstvo Krajnc in HTZ Velenje.