Vabilo za medije na konferenco: Kakovost za prihodnost vzgoje in izobraževanja

Petek, 21. marec 2014, Ljubljana

Vabimo vas, da se nam pridružite na 9. letni konferenci Kakovost za prihodnost vzgoje in izobraževanja z naslovom "MERJENJE USPEŠNOSTI IN UČINKOVITOSTI - temelj doseganja zastavljenih ciljev".

Konferenca se bo začela ob 9. uri, kjer bodo predstavniki vzgojno-izobraževalne stroke in gospodarstva prikazali primere dobrih praks pri prizadevanjih za zagotavljanje kakovosti njihovih zavodov.

Letošnja rdeča nit konference je merjene uspešnosti in učinkovitosti kot temelj doseganja zastavljenih ciljev. Kako sistematično pristopati k zastavljanju ciljev, kako določiti ustrezne kazalnike kakovosti ter kako doseganje ciljev učinkovito meriti je namreč ena zahtevnejših nalog ali pač dober izziv vsem, ki jim ni dovolj povprečnost in imajo jasen cilj - biti dober, se potrjevati in na tej poti vztrajati.

Prepričani smo, da bodo izkušnje uglednih gostov in predstavnikov vzgojno-izobraževalnih zavodov dobrodošle vsem, ki razumejo koncept celovitega ugotavljanja in zagotavljanja kakovosti kot temelj razvoja ne le vzgojno-izobraževalnega sistema, pač pa družbe kot celote.

Čas in kraj

Petek, 21. marec 2014, od 9. do 15. ure, Dvorana v pritličju stavbe ACH, d.d., Baragova 5, Ljubljana, parkiranje je zagotovljeno.

Vabljeni, da se srečanja udeležite in o njem poročate.

Udeležbo prosimo potrdite na elektronsko pošto pr@siq.si.

Tine Lavrič
Odnosi z javnostmi