O-STA

Sejem možnosti in priložnosti - JobFair 2014

Ključ k uspešnemu zaposlovanju je povezovanje študentov in gospodarstva že v času študija na fakulteti. Z namenom spodbujanja aktivnega povezovanja študentsko društvo EESTEC od 14. do 16. aprila na Fakulteti za elektrotehniko in Fakulteti za računalništvo in informatiko organizira že sedmi tovrstni dogodek - JobFair 2014. Na sejmu podjetij imajo uspešna slovenska podjetja možnost, da se predstavijo študentom naravoslovno tehniških fakultet in poiščejo želeni kader. Študentje pa s tem dobijo odlično priložnost navezati stike s predstavniki podjetij ter pridobiti pomembne informacije o zaposlovanju, praksah in štipendijah.



Poleg predstavitve podjetij bodo vse dni sejma organizirana tudi zanimiva predavanja in delavnice. Njihov cilj je poudariti pomen neformalnega izobraževanja, študentom predstaviti možnosti, ki jih imajo in jih z zgodbami o uspehu motivirati k doseganju zastavljenih ciljev projektnega vodenja.

Letos bosta organizirana tudi dva povsem nova dogodka: okrogla miza in zajtrk z direktorji in predstavniki podjetij - speeddating. Ta bo odlična priložnost za mreženje študentov in podjetnikov, zato nas spremljajte na facebooku za prijave!

Podrobnejše informacije najdete na: www.jobfair.si in www.eestec