O-STA

Kitajska bo leta 2015 gostila največji integrirani dogodek v zdravstvenem sektorju "tHIS"

tHIS 2015

Šanghaj, Kitajska --(BUSINESS WIRE)-- Reed Sinopharm Exhibitions, vodilni kitajski organizator dogodkov na področju zdravstva, je v sredo napovedal začetek prvega Vrha zdravstvenega sektorja (The Health Industry Summit - tHIS) v Šanghaju. Ta dogodek, ki bo potekal med 15. in 18. majem v Narodnem in konferenčnem centru v Šanghaju, največjem razstavnem kompleksu na svetu, bo ob programu vrha z več kot 100 konferencami ponudil ogromno, 260.000 kvadratnih metrov veliko, razstavno površino in združil tri vodilne sejme v zdravstvu, CMEF, PHARMCHINA in API CHINA, in s tem ustvaril največji integrirani dogodek v zdravstvu na svetu.

Ni presenetljivo, da se je Reed Sinopharm, mešano podjetje kitajske skupine Sinopharm Group, ta je v lasti države, in vodilnega organizatorja dogodkov na svetu Reed Exhibitions, odločilo za tako velik mednarodni dogodek. Glede na napovedi, da se bo kitajski zdravstveni sektor do leta 2020 razvil v industrijo, vredno 8 bilijonov juanov (1.2 bilijona ameriških dolarjev) in glede na vse večje povpraševanje v zdravstvenem sektorju je jasno, da skuša dogodek izboljšati mednarodno menjavo in okrepiti vpliv že tako velikega kitajskega zdravstvenega sektorja.

Ob sejmu, ki bo predstavljal celotno verigo v farmacevtski industriji in medicini, bo širok konferenčni program ponudil možnost, da udeleženci delijo najmodernejše razmisleke o politikah in investicijah, raziskavah in razvoju, proizvodnji in distribuciji, profesionalni izobrazbi in bolnišničnih aplikacijah. Organizatorji pričakujejo, da bo maj naslednje leto v Šanghaj na ta enkraten dogodek prišlo več kot 6000 razstavljavcev in neverjetnih 150.000 strokovnjakov in vodilnih akademikov iz 140 držav in regij, ki bodo v mestu ustvarili priložnosti za turistični sektor in okrepili povpraševanje po poslovnih storitvah.

Ob velikosti, ki je tHISu prislužila prepoznavnost, se je sejem uveljavil tudi kot platforma za raziskovanje sinergij, ki nastajajo v interakcijah med in v farmacevtskem in medicinskem sektorju, ki si delita veliko bazo dobaviteljev in končnih uporabnikov, saj vedno več podjetij razvija kapacitete v obeh sektorjih.

Ker kitajski zdravstveni sektor predstavlja okoli pet odstotkov kitajskega BDP, obstaja še velik potencial za dodatne investicije in rast, še posebej ob ugodnih demografskih trendih in nadaljnji urbanizaciji v naslednjih desetletjih. A kljub temu, da veliko odločilnih akterjev meni, da je mogoče doseči dodatno rast, bo verjetno prišlo do močnega prestrukturiranja industrije. Da bo Kitajska lahko uresničila prihodnost, ki si jo želi, bo morala izboljšati konkurenčnost lokalnih podjetij in okolje, ki bo spodbujalo inovacije.

Kontakti

Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang, +86-10-59339302
james.wang@reedexpo.com.cn

Vir: Reed Sinopharm Exhibitions

Distribuira Business Wire

Sporočilo za javnost si lahko ogledate tudi na internetnem naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20140623005589/en