O-STA

Vrh zdravstvenega sektorja (tHIS) bo igral večjo vlogo pri načrtu Kitajske, da bo podprla zdravstveni sektor za doseganje višje ravni zdravstvene oskrbe v državi

ŠANGHAJ - (BUSINESS WIRE) - V šanghajskem Narodnem razstavnem in kongresnem centru se je 11. aprila 2018 začel vrh zdravstvenega sektorja (the Health Industry Summit - tHIS) 2018. Gre za največje srečanje strokovnjakov iz zdravstvenega sektorja na svetu, ki se ga udeležuje več kot 200.000 obiskovalcev iz več kot 150 držav in regij ter več kot 7,000 razstavljavcev.

V skladu z zavzemanjem predsednika Xija za krepitev spodbujanja zdravstvenega sektorja na forumu Boao Forum for Asia, postaja ta vodilni dogodek zdravstvenega sektorja, ki pokriva celotno verigo s ključnimi segmenti, kot so medicinske naprave, proizvodnja zdravil, distribucija zdravil in naravno zdravje in prehrana, kitajska rešitev za promoviranje tehnoloških inovacij in akademske izmenjave v največjem merilu. tHIS, ki je letos potekal četrtič, se je trdno uveljavil kot največji dogodek zdravstvenega sektorja na svetu, ki poteka na več kot 350.000 m2 razstavnega prostora s 160 posameznimi dogodki in konferencami ob glavni razstavi.

Ključni dogodki vrha so bile med drugim razstave najboljše kitajske opreme in zdravil CMEF, PHARMCHINA in API Kitajska, ki so vključevale tudi najnaprednejše tehnologije, kot so virtualna resničnost, nadgrajena resničnost, nosljiva tehnologija in umetna inteligenca kot del nove razstave Inteligentno zdravje. Na dogodku je bila predstavljena tudi tradicionalna medicina kot kitajska rešitev za zdravljenje in preventivo, ki deluje vzporedno z moderno medicino in razvojem zdravil.

Med drugim so na vrhu vidno sodelovala vodilna podjetja, vključno z velikani medicinske opreme, kot so GE, United Imaging, Siemens, Philips in Mindray, pa tudi velikimi farmacevtskimi skupinami na Kitajskem, kot so Sinopharm, Shanghai Pharma in CR Pharmaceuticals. Večina najbolj inovativnih podjetij na področju medicine se je na dogodku odločila za svetovne ali azijsko-pacifiške premiere novih produktov. Med štiridnevnim dogodkom so tako predstavila več kot 600 novih produktov.

Vrh zdravstvenega sektorja je organiziral Reed Sinopharm, skupno podjetje največjega svetovnega organizatorja dogodkov Reed Exhibitions in kitajskega državnega medicinskega in farmacevtskega velikana Sinopharm (na lestvici Fortune 500 se uvršča na 199. mesto). Naslednjič bo vrh potekal v Šanghaju maja 2019.

Izvorno sporočilo si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180416005638/en/

Kontakti

Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang, +86 01084556581
james.wang@reedexpo.com.cn





Vir: Reed Sinopharm Exhibitions