O-STA

Odštevamo dni do začetka največjega integriranega dogodka v zdravstvenem sektorju tHIS

Vrh zdravstvenega sektorja bo dodatno pognal kitajski zdravstveni trg

tHIS 2015

Šanghaj--(BUSINESS WIRE)--Le nekaj dni pred velikim odprtjem Vrha zdravstvenega sektorja (The Health Industry Summit - tHIS) v Šanghaju se stopnjuje pričakovanje in napetost, saj se bo odprl letošnji največji dogodek v zdravstvu na svetu. Več kot 200.000 strokovnjakov bo pripotovalo iz 140 držav in vseh koncev Kitajske, da bi obiskali dogodek, ki bo med 15. in 18. majem potekal v National Exhibition & Convention Center (NECC) v Šanghaju.

Pod sloganom "Kjer se združita svetova farmacevtske in medicinske industrije" bo ta mega dogodek po pričakovanjih pričel novo poglavje v zdravstveni industriji Kitajske.

tHIS, ki se bo razprostiral na več kot 280.000 kvadratnih metrih, bo prvi B2B dogodek, ki bo zasedel vse dvorane NECC (Šanghaj). Eden od vrhuncev vrha bo premierna investicijska konferenca - Kitajsko zdravstvo 2015 z vrhunskim dvodnevnim programom, osredotočenim na investicije na Kitajskem in drugod. Med glavnimi govorci bosta Li Jian'ge, direktor Tsinghua PBCSF, in He Wei, namestnik predsednika centralnega komiteja Stranke kitajskih kmetov in delavcev, le dva na dolgem seznamu direktorjev in vladnih uradnikov, ki bodo zagnali naslednji val investicij in sodelovanja v zdravstvenem sektorju. Med zanimivimi temami bodo strateški razpored platforme kitajske zdravstvene industrije, reforma zdravstvenega sistema, internetne inovacije in še mnoge druge.

Ob razprodanih segmentih kot so medicinska oprema, formulacija zdravil, farmacevtske sestavine in izdelovalna tehnologija, ki jih predstavljajo vodilni članski dogodki v industriji kot so CMEF, PHARMCHINA in API CHINA, so priljubljene tudi nove predstavitve in segmenti - v okviru PPHARMCHINA na primer Naravno zdravje in prehrana in logistični paviljon.

Poleg več kot 10.000 mednarodnih kupcev in delegatov iz več kot 140 držav in regij, bodo paviljoni privabili razstavljavce iz več kot 20 regij in narodov, med drugim iz ZDA, Nemčije, Velike Britanije, Francije, Indije, Izraela, Italije, Japonske, Koreje, Malezije, Nizozemske, Poljske, Singapurja, Švice, Tajvana, Avstrije, Avstralije, Belgije, Kanade in Hongkonga. Strokovnjaki v sektorju predvidevajo, da je to šele začetek zgodbe tega dogodka kot tudi Kitajske same. Z jasno podporo vlade razvoju zdravstva in močnim investicijam, ki poganjajo ta razvoj, se bo vrh še širil in igral vedno večjo vlogo v globalni trgovini, tehnologiji in izmenjevanju znanja v zdravstvenem sektorju.

Kontakti

Reed Sinopharm Exhibitions
Sophie Zhang, +86-10-84556580
jing.zhang@reedsinopharm.com


Vir: Reed Sinopharm Exhibitions


Distribuira Business Wire

Izvirnik sporočila za javnost je na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20150429005642/en