O-STA

Poroka na snegu

Tednik 7 dni organizira skupaj z revijo Naj�... poroka in podjetjem Spominčica nepozabno poroko za izbrani par

Poroka pomeni vsakemu paru dan, ki si ga je treba zapomniti. Nanj se pripravljajo kot na nepozaben dogodek. Nekateri pari poskušajo v novo obdobje skupnega življenja stopiti na izviren in drugačen način, zato občasno vidimo ali slišimo za čisto posebne poroke.

Tednik 7 dni, revija Naj�... poroka in podjetje Spominčica so postavili pare, ki se odločajo skleniti zakonsko zvezo, pred izviren izziv - poroko na snegu. Za prizorišče so izbrali ciljno areno pod Mariborskim Pohorjem in za čas poroke 15. februar popoldne. Prijavljenih je 15 parov

Prijave v tedniku 7 dni za vlogo "snežnega" poročnega para so potekale do konca decembra. V današnji številki tednika 7 dni so predstavljeni vsi tekmujoči pari. Ves januar se bo ponavljala njihova predstavitev in bralci bodo v tem času lahko zanje glasovali.

5. februarja bo v tedniku 7 dni objavljen izbrani par. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da se bo na snegu poročil tisti, ki mu bodo bralci namenili največ glasov. Par ne bo imel skrbi z organizacijo poroke, zabave bo na pretek, mladoporočenca bosta dobila praktična darila. Poroka bo vsekakor nepozabna. Če sta smučarja, ni izključen prihod pred matičarja kar na smučeh.

Splača se glasovati. Enega izmed bralcev, ki bo glasoval za izbrani par, bodo organizatorji posebej nagradili. Povabljen bo na slavje po poroki na snegu v hotelu Arena pod Pohorjem.