O-STA

Nova znamka monitorjev v Sloveniji

Podjetje Anni iz Ljubljane je postalo pooblaščen distributer monitorjev priznane znamke AOC za Slovenijo. Podjetje AOC je na slovenskem trgu manj znano, sodi pa med tri največje proizvajalce monitorjev v svetu. Njihove izdelke pa odlikuje odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Podjetje AOC proizvaja klasične CRT monitorje in tudi vedno bolj priljubljene monitorje na tekoče kristale LCD. Podjetje svoje izdelke trži pod lastno blagovno znamko, je pa tudi eden večjih proizvajalcev OEM, tako na primer izdeluje monitorje za ameriškega velikana Hewlett Packard. Podjetje AOC se z razvojem in proizvodnjo monitorjev ukvarja že od leta 1988, leta 1992 pa so odprli novo popolnoma avtomatizirano tovarno za proizvodnjo monitorjev, ki se razprostira na več kot 5000 kvadratnih kilometrih in sodi med največje in najbolj moderne na svetu. Veliko pozornosti namenjajo kvaliteti izdelkov, kar tudi potrjujejo certifikati ISO 9001 in ISO 14000. Podjetje je s svojimi podružnicami in preko pooblaščenih distributerjev prisotno po vsem svetu, sedaj pa so njihovi izdelki na voljo tudi slovenskim kupcem.

Podjetje Anni se je odločilo za distribucijo monitorjev AOC zaradi vse večje priljubljenosti monitorjev LCD na slovenskem trgu. Izdelki AOC slovijo po odličnem razmerju med ceno in kvaliteto ter odlični skrbi za kupce, kar je glavno vodilo podjetja. AOC prodaja svoje izdelke izključno preko mreže pooblaščenih distributerjev, ki morajo izpolnjevati visoka merila. Tako je podpis pogodbe za distribucijo tudi veliko priznanje za podjetje Anni, ki si je že pred tem pridobilo zaupanje nemškega proizvajalca Gericom in največjega proizvajalca procesorjev na svetu Intel.

Slovenskim kupcem bo najprej na voljo 15 palčni LCD monitor LM520A, kasneje pa bodo na voljo še ostali CRT in LCD monitorji proizvajalca AOC. LCD monitor LM520A je namenjen predvsem za uporabo v pisarni in zahtevnim domačim kupcem. Odlikujejo ga kompaktne mere, nizka poraba energije in odlične tehnične karakteristike. Kupce bosta razveselila še triletna garancija in nizka cena, saj boste za monitor LM520A skupaj z davkom odšteli le 79.990 tolarjev.