O-STA

Synology® je najavil DSM 5.1 tudi za serijo 10

Synology je potrdil izid novega operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM) 5.1 tudi za strežnike NAS, ki so bili izdelani v letu 2010 in nosijo oznako serija 10. Nadgradnja bo predvidoma pripravljena do konca decembra 2014, medtem ko je uporabnikom novejših modelov že na voljo. Uporabnikom prinaša celovito zaščito sistema, zmogljiva orodja za delo v oblaku in izpopolnjeno izkušnjo večpredstavnosti.

Od izida 7. novembra, je DSM 5.1 dosegel izjemno popularnost med uporabniki. Podjetje je, med obdobjem testiranja beta različice in po njem, izvedlo raziskavo o zadovoljstvu. "Bili smo impresionirani, koliko naših izdelkov serije 10 je še vedno v uporabi in na katere se uporabniki še vedno povsem zanesejo, pet let po njihovi predstavitvi," je izjavil Alex Wang, Izvršni direktor podjetja Synology Inc.. "Mnogi so navdušeni nad stabilnostjo svojih NAS Synology strežnikov in si želijo izkoristiti nove možnosti, ki jih prinaša DSM 5.1. Odločili smo se, da jim to omogočimo."

DSM 5.1 bo za uporabnike serije 10 na voljo do konca decembra letošnjega leta. Uporabnike vabimo, da se naročijo na novice Synology eNews, kjer bodo pravočasno prejeli obvestilo iz prve roke, obveščeni pa bodo tudi neposredno preko svojega DSM vmesnika. Za več informacij o novih lastnostih obiščite https://www.synology.com/dsm/5.1.

DSM 5.1 bo dosegljiv za modele:
DS1010+, RS810+, RS810RP+, DS410, DS410j, DS710+, DS210+, DS210j, DS110+ in DS110j.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si