O-STA

MyQ - IT izdelek leta 2014

Ljubljana, 12. december 2014 - Že šesto leto zapored so se izdelki MyQ uvrstili v finalni izbor natečaja IT izdelek leta. S ponosom objavljamo, da je najnovejša verzija MyQ 5.1 Popcorn nagrajena s priznanjem "Zmagovalec za IT izdelek 2014" v kategoriji rešitev za tiskanje. Letošnje priznanje je že četrto po vrsti, ki ga je MyQ prejel v tej kategoriji.


Natečaj IT izdelek leta vsako leto organizira revija Computerworld. Ocenjujejo zanimive projekte s področja IKT in nagrajujejo tiste, ki v posamezni kategoriji po kakovosti odstopajo od ponudbe na trgu. MyQ 5.1 Popcorn je bil nagrajen z nazivom Zmagovalec IT izdelek 2014 v kategoriji tiskalniških rešitev. Naš sistem je komisija izbranih neodvisnih strokovnjakov nagradila zaradi naslednjih lastnosti:

· Univerzalnosti rešitve

· Možnosti personalizacije in prilagodljivosti

· Preproste in samodejne namestitve, kot tudi upravljanja sistema

· Prilagodljivosti uporabniških nastavitev

· Velikega nabora jezikovnih različic (do 30)

· Varnosti izisanih dokumentov (po zaslugi dvo-faktorske verifikacije)

V kategoriji tiskalniških rešitev se lahko z enakim nazivom IT Izdelek leta ali vsaj finalist, ponaša vrsta izdelkov MyQ:

Zmagovalec IT IZDELEK 2008 - Tiskalniška rešitev MyQ 1.0

Zmagovalec IT IZDELEK 2009 - Tiskalniška rešitev MyQ Free Edition 2.0

Zmagovalec IT IZDELEK 2010 - Self-service KYOcentrum TASKalfa 250ci Embedded

Finalist IT IZDELEK 2011 - MyQ Eleven - Servisni modul

Zmagovalec IT IZDELEK 2012 - Multifunkcijska naprava, opremljena z vgrajenim terminalom - Kyocera FS-3540MFP/ MyQ Embedded/ Business Pro (2012)

Finalist IT IZDELEK 2012 - MyQ Eleven 4.0

Finalist IT IZDELEK 2013 - MyQ Android terminal

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O MyQ

MyQ je strežniška aplikacija, ki poenostavlja in omogoča varno upravljanje dokumentov. Vgrajen program Print&Follow povečuje učinkovitost tiskalnikov in pospeši proces tiskanja: namesto pošiljanja dokumentov na izbrane naprave, uporabnik pošlje opravilo na strežnik MyQ, do katerega lahko dostopa s katerekoli naprave v podjetju. Dokument je nato možno natisniti na katerikoli prosti napravi. MyQ je, vključno z logotipi, registrirana blagovna znamka podjetja JANUS spol.s.r.o. Za več informacij si oglejte spletno stran http://www.myq.si/.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si