O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS2015xs in DS3615xs

10GbE rešitev NAS za podjetja, ki potrebujejo velike zmogljivosti

Ljubljana, 16. 12. 2014 - Nova Synology DiskStation DS2015xs in DS3615xs prihajata z vgrajenimi vhodi 10GbE SFP+ LAN. Strežnik NAS DS2015xs z 8 režami za diske prinaša 10GbE rešitve v mala in srednje velika podjetja. Velikim podjetjem z več lokacijami pa strežnik DS3615xs z 12 režami za diske ponuja večji pretok podatkov in natančnost, ki je potrebna za centralizirane hrambe podatkov, upravljanje in možnosti virtualizacije.

"Podjetja, ki si prizadevajo za povečano učinkovitost, premikajo meje vsak dan in njihova produktivnost preprosto ne sme biti omejena z zmožnostmi strojne opreme," je izjavil Michael Wang, Produktni vodja v podjetju Synology in dodal: "Verjamemo, da si podjetja vseh velikosti zaslužijo rešitve hrambe, ki jim omogočajo spopadanje z izzivi prihodnosti in se obenem prilagajajo njihovim poslovnim potrebam. V tem duhu smo zasnovali tudi DS2015xs in DS3615xs"

DS2015xs poganja povsem novi štiri-jedrni procesor ARM® Cortex®-A15, spominski modul pa je razširljiv do 8GB. Omogoča več kot 1.930 MB/s pretoka za ceno, ki je le malo višja od standardnega sistema hrambe NAS za manjša podjetja. Z dvema vhodoma 10GbE SFP+ in dvema 1GbE RJ-45, ne le da omogoča podjetjem prehod na 10GbE okolje, temveč prinaša tudi podporo za nadomestni način delovanja (failover) in funkcijo Link Aggregation. V kombinaciji s podporo za diske SATA III 6Gb/s je tako DS2015xs zmožen intenzivne večopravilnosti z učinkovitostjo, ki je bila do sedaj rezervirana za drage velike sisteme za hrambo podatkov.

DS3615xs je opremljen z dvo-jedrnim 3,4 GHz x64 procesorjem z AES-NI strojnim kodiranjem. Prinaša izjemne hitrosti prenosa 2.350 MB/s in večkot 236.350 IOPS z nameščenim 10GbE NIC. Za najpomembnejše programe v podjetju, kjer je življenjskega pomena, da so podatki pravilno zapisani in prebrani ob največji obremenitvi sistema, skrbi spominski modul, ki je razširljiv na do 32GB. S štirimi vhodi Gigabit LAN in režo PCIe 3.0, je DS3615xs pripravljen za naloge v dobi hitrega prenosa podatkov in je še posebej primeren za naloge virtualizacije. Poleg tega, s podporo za diske SATA III in SSD predpomnilnikom, ki je optimiziran za branje in zapisovanje, naprava izkorišča izjemno hitrost SSD-ja in obenem dosega izjemno nizko ceno na gigabajt prenosa.

Obe napravi je mogoče nadgraditi z razširitveno enoto DX1215 do skupne kapacitete 120 oziroma 216 TB hrambenega prostora. Prednosti, ki jih omogoča več mrežnih vhodov in pristop Synology High Availability, zagotavljajo najvišjo stopnjo dosegljivosti sistema in vzdržljivosti. Obe napravi sta certificirani s strani Vmware, Citrix in Microsoft Hyper-V in ju je mogoče nemoteno integrirati v virtualizacijsko okolje podjetja, kjer prevzemata vlogo centralnega sistema hrambe.

DS2015xs in DS3615xs sta podprta s 5-letnim jamstvom in storitvijo "next-day Synology Replacement Service". Za podrobnejše specifikacije DS2015xs in DS3615xs obiščite:
DS2015xs: https://www.synology.com/products/DS2015xs
DS3615xs: https://www.synology.com/products/DS3615xs

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si