O-STA

NAPOVED: ABBA STARS turneja po SLOVENIJI

NEPOZABNI KONCERT OB NAJLEPŠIH MELODIJAH SKUPINE ABBA, V ŽIVO

skupina ABBA STARS

Portorož, petek, 6. 3. 2015 ob 20 uri v dvorani AVDITORIJ

CELJE, sobota, 7. 3. 2015 ob 20 uri v Celjskem domu

LJUBLJANA, nedelja, 8. 3. 2015 ob 19 uri v Grand hotelu Union, Unionska dvorana.

Opis koncerta

Skupina ABBA STARS bo SLOVENIJO preplavila z odlično glasbo skupine ABBA, odmevale bodo uspešnice, zapisane z zlatimi črkami v zgodovini pop glasbe: DANCING QUEEN, MAMMA MIA, S.O.S., WATERLOO, CHIQUITTITA, THE WINNER TAKES IT ALL, HONEY, HONEY, TAKE A CHANCE ON ME, FERNANDO, SUPER TROUPER ...

Večno skladbe skupine ABBA, v odlični interpretaciji kar 8 članske zasedbe ABBA STARS, bodo pričarali nepozaben večer. Obeta se odličen glasbeni šov, v živo.

Skupina ABBASTARS bo znatno popestrila koncertno ponudbo v SLOVENIJI.

Člani skupine ABBA STARS prihajajo iz Prage, zelo uspešno nastopajo že 12 let, več kot pet let skupino uvrščajo med najboljše ABBA REVIVAL skupine, s številnimi nastopi doma in tujini so prepričali ljubitelje skupine ABBA in kritike, da so res odlični in si pridobili velik ugled. Skupina je posnela dve CD plošči, za seboj imajo številne televizijske nastope, obe glavni vokalistki sta akademsko glasbeno izobraženi izvrstni pevki, ki sta v svoji karieri veliko prepevali tudi v nacionalni operi, s številnimi orkestri in v mjuziklih.

ABBA STAR redno nastopajo Avstriji, Nemčiji, na Poljskem, Franciji, nastopali so tudi na Karibskih otokih in v Arabskih Emiratih, Tajskem in na otoku Phuket. V neverjetnem nizu 65 razprodanih koncertov po celotni Nemčiji so prevozili kar 30.000 km in zabeležili velikanski uspeh. Obiskovalci so se na koncert pripeljali tudi iz 300 km oddaljenih krajev. Po velikem uspehu v Nemčiji, je skupina nadaljevala s turnejo po Franciji, kjer so igrali tudi s člani zasedbe Boney M.

Ustanovitelj skupine ABBA STARS Dan Dobiáš, znani češki kitarist in skladatelj, je tudi eden izmed najuspešnejših glasbenih managerjev na Češkem, saj je do zvezdništva pripeljal številne najbolj znane pevke in pevce.