O-STA

NLB podarila tekmovalna invalidska vozička dvema tekmovalcema lige NLB Wheel

15. april 2015

V soboto, 10. aprila je v Novem mestu potekalo zaključno regionalno tekmovanje v košarki na vozičkih. NLB Wheel liga, ki poteka že pet let, vključuje ekipe iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Avstrije. Že od samega začetka jo podpira tudi NLB, zato smo tudi letos dvema tekmovalcema podarili tekmovalni invalidski voziček in s tem nadaljevali dobro tradicijo.


Dragoceni darili sta prejela igralec ekipe Slovenije Jani Učakar in igralec ekipe KKI Vrbas Pero Kuzmanović. Predala jima ju je vodja poslovalnice NLB Novo mesto Alojzija Glavač. Ob tej priložnosti je povedala: "V NLB v okviru naših sponzorskih aktivnosti posebno pozornost namenjamo podpori športa mladih, tudi tistih, ki so resda fizično prikrajšani, pa zato nič manj aktivni in zavzeti športniki. Ob gledanju tekem gledalec začuti neverjetno energijo in veličino ljudi, ki tekmujejo. Podporniki regionalnega tekmovanja v košarki na vozičkih smo od njegovega začetka, na kar smo posebej ponosni. Na tak način potrjujemo svojo družbeno vlogo v okolju, kjer poslujemo."

NLB je v zadnjih letih tudi na področju družbene odgovornosti naredila pomemben korak in razširila svoj pogled ter skrb do vseh deležnikov. Z vrednotami, ki ustvarjajo izhodišče za etično, odgovorno in trajnostno poslovanje, je banka postavila trdne temelje delovanju, ki ustvarja dodano vrednost tako za banko samo kot njene stranke, zaposlene, dobavitelje in širšo javnost.

V NLB bomo tudi v prihodnje nadaljevali s podpiranjem pomembnih projektov s področja trajnostnega razvoja v okolju, v katerem smo prisotni. Veliko pozornosti pa bomo še naprej posvečali tudi projektom na področju športnega udejstvovanja mladih ter na področjih kulture in dobrodelnosti.

Več o tekmovanju si lahko preberete na kosarka.si.

NLB Korporativno komuniciranje