O-STA

NLB in OZS z novimi ugodnostmi za podjetnike

NLB in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) sta včeraj, 13. avgusta, v prostorih Centra inovativnega podjetništva NLB podpisali pogodbo o poslovnem sodelovanju, ki obe podpisnici zavezuje, da bosta imetnikom kartice Mozaik podjetnih zagotavljali pogodbeno dogovorjene ugodnosti. Obenem sta se dogovorili, da bosta v NLB Centru inovativnega podjetništva nadgradili sodelovanje z ustanovitvijo eVem točke in "one stop info točke", kjer bodo podjetnikom zagotavljali številna specifična strokovna znanja in informacije. Bodoči obrtniki in podjetniki bodo lahko storitve, kot so registracija podjetja in odprtje poslovnega računa, opravili na enem mestu.


Tako NLB kot OZS sta ob podpisu poudarili pomen medsebojnega sodelovanja pri podpori malemu gospodarstvu. Tamara Železnik Kohek, direktorica Poslovnega sektorja za mala podjetja, je dejala: "V NLB znamo prisluhniti podjetniškim izzivom in poslovnim priložnostim. Prepričani smo, da lahko aktivno podporo podjetnikom zagotavljamo tudi s tovrstnim sodelovanjem, ki temelji predvsem na medsebojni izmenjavi poslovnih stikov, informacij in znanj."

Direktor Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Danijel Lamperger pa je o sodelovanju z NLB povedal: "Temeljni namen naše zbornice, ki deluje že skoraj pol stoletja, je pomoč obrtnikom in podjetnikom. Prav zato nas izjemno veseli, da smo skupaj z NLB sklenili dogovor o sodelovanju, ki bo našim članom, imetnikom kartice Mozaik podjetnih, omogočil ugodnejše storitve NLB. Gospodarstvo za svoje delo in razvoj potrebuje podporo bank, zato smo prepričani, da bo naše sodelovanje prineslo pozitivne rezultate."

Pravni, davčni in finančni strokovnjaki OZS bodo prisotni na eVem točki v NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani, kjer bodo brezplačno nudili podporo in nasvete podjetnikom in obrtnikom.

NLB Korporativno komuniciranje

Vsa sporočila za javnost