O-STA

Register poslovnih subjektov in prenovljena finančna analitika na portalu www.mojdenar.com

Podjetje Mojdenar je nadgradilo ponudbo na svojem spletnem portalu www.mojdenar.com.

Uporabniki portala www.mojdenar.com imajo sedaj možnost vpogleda v celoten nabor javnih podatkov o posameznem podjetju, samostojnem podjetniku oz. pravnem subjektu registriranem v Sloveniji. Pripravili smo celovit poslovni register pravnih subjektov z naprednim iskalcem, ki smo ga integrirali tudi z ostalimi finančnimi in borznimi podatki. Naši uporabniki lahko sedaj pregledujejo celovito sliko podjetja od zastopnikov, ustanoviteljev, dejavnosti, davčne številke, matične številke, transakcijskih računov do finančnih izkazov dopolnjenih s preračunom v različnih valutah oziroma stalnih cenah. Precej pozornosti smo namenili tudi analizi finančnih izkazov podjetij, kjer je sedaj možno primerjati podjetje s panogo, na voljo pa je tudi precej novih analitičnih modulov kot so finančni tokovi, prosti denarni tok ter ekonomski dobiček.

Mojdenar.com prehaja z nadgradnjo od specializiranega finančnega portala v pravi poslovni spletni portal, ki je namenjen direktorjem, lastnikom, finančnikom, računovodjem, javnim uslužbencem in drugim, pri vsakodnevnem poslovnem odločanju.

Podjetje Mojdenar se ukvarja z izgradnjo finančnih aplikacij, spletnih portalov in programskih rešitev za elektronsko poslovanje podjetij in državnih institucij. Mojdenar upravlja s spletnim finančnim portalom www.mojdenar.com.

Vir: Mojdenar, informacijske tehnologije d.o.o.