O-STA

Portal Mojdenar.com brezplačno ponudil finančne podatke slovenskih podjetij za leto 2001

Ljubljana 13. maj 2002 - Slovenski finančni in poslovni portal mojdenar.com z današnjim dnem predstavlja možnost brezplačnega vpogleda v finančne izkaze slovenskih podjetij za leti 2001/2000.

S tem omogoča vsem zainteresiranim spletnim obiskovalcem vpogled v finančno zdravje slovenskih podjetij, posameznih panog in gospodarstva kot celote na še vročih podatkih preteklega poslovnega leta 2001. Finančni podatki so dosegljivi na spletnem naslovu www.mojdenar.com.

Nova pridobitev portala vsebinsko dopolnjuje že obstoječe finančne analize na velikem obsegu podatkov, ki jih na enem mestu agregira portal mojdenar.com. Informacije obsegajo področja borzništva, bančništva, zavarovalništva, leasinga in davkov ter novice vseh pomembnih slovenskih medijev.

Izredna rast priljubljenosti, ki jo doživlja finančni portal mojdenar.com vse od svoje ustanovitve ter zvesta finančna javnost razvijalce navdaja z optimizmom za nadaljnji razvoj portala. Svojo energijo bo tim razvijalcev v naslednjih mesecih vložil v razvoj poslovne logike, ki bo v največji možni meri izkoristila izrazno moč pridobljene baze finančnih podatkov podjetij.

S portalom mojdenar.com upravlja mlado in prodorno slovensko podjetje Mojdenar d.o.o., specializirano za izdelavo in razvoj finančnih aplikacij, aplikacij e-države in elektronskega bančništva.