O-STA

Stallion imenoval Davida C. Mannona za glavnega izvršnega direktorja in člana upravnega odbora

1. junij, 2015 22:53 UTC

HOUSTON - (BUSINESS WIRE) - Družba Stallion Oilfield Holdings, Inc. ("Stallion" ali "Družba"), je danes sporočila, da je njen upravni odbor za novega predsednika in glavnega izvršnega direktorja Družbe ter člana njenega upravnega odbora imenoval Davida C. Mannona s takojšnjim nastopom mandata. 57-letni Mannon se Stallionu pridružuje z več kot 30 leti izkušenj v industriji črpanja nafte.

Predsednik upravnega odbora Gene Davis je dejal: "G. Mannon prinaša bogate izkušnje s področja naftnih in plinskih storitev v ZDA in v tujini. Njegove izkušnje, vizija in sposobnost vodenja kompleksnih organizacij bo Stallionu pomagala graditi na svojem ugledu vodilnega podjetja v dejavnosti. Verjamemo, da je Stallion dobro pozicioniran, da izkoristi trenutne razmere na trgu, in Davida bomo podpirali v prizadevanjih, da s pridom uporabi priložnosti z namenom ustvarjanja vrednosti za delničarje v prihodnosti."

Mannon je pred tem delal kot glavni izvršni direktor in predsednik pri Parker Drilling Company, globalni družbi za energetske storitve na kopnem in v morju, ki zagotavlja visokozmogljive rešitve pogodbenega črpanja, storitve najema orodij in projektnega upravljanja za energetsko industrijo. Bil je tudi glavni izvršni direktor in predsednik Triton Engineering Services Company (podružnice Noble Corporation), globalne družbe za rešitve na ključ in projektno vodenje tako za črpališča na kopnem in v morju, in opravljal vodstvene položaje v SEDCO-FOREX, globalnem izvajalcu za vrtanje na morju, ki je sedaj del Transoceana.

Mannon je v odzivu na imenovanje dejal: "Počaščen sem, da se lahko pridružujem Stallionu kot predsednik in glavni izvršni direktor in navdušen sem, da bom Stallion lahko popeljal v njegovo prihodnje poglavje. Razmere v industriji so danes zahtevne, a Stallion je odlična platforma, s katere je možno graditi. Veselim se sodelovanja s strankami, zaposlenimi in investitorji pri tej razburljivi priložnosti."

Mannon ima diplomo inženirja gradbeništva z univerze Southern Methodist University in magisterij iz poslovnega upravljanja z Univerze v Houstonu. Trenutno je član Mednarodnega združenja za vrtanje in Društva naftnih inženirjev. Mannon je izvršni član odbora fakultete Lyle College of Engineering pri Southern Methodist University . Je tudi član upravnih odborov zasebnih podjetij IronGate Energy Services, LLC, ki se na mednarodnem trgu ukvarja z oddajanjem naprav za naftna polja, in Earl Energy Co., ki dobavlja opremo za proizvajanje elektrike v energetske, vojaške in druge namene.

Stallion Oilfield Holdings, Inc. in njegova hčerinska podjetja nudijo podjetjem, ki raziskujejo in črpajo nafto in zemeljski plin, se ukvarjajo z vrtanjem vrtin in drugimi z nafto povezanimi dejavnostmi v ZDA, široko paleto uslug glede podpore, izgradnje, produkcije in logistike na črpališčih. Obsežen niz storitev podjetja vključuje urejanje nastanitve delavcev, logistiko produkcije in tekočin, najem opreme na površju, izgradnjo črpališč, storitve ločevanja trdih delcev in komunikacijo na črpališčih. Dejavnosti Stalliona pokrivajo najbolj aktivna in bogata naftna in plinska območja v ZDA, med drugim Južni Teksas (Eagle Ford Shale), Skalno gorovje (Niobrara/Bakken Shale/Piceance), Permski bazen (Wolfcamp/Avalon/Bone Spring Shales), osrednja celina (Mississippi Lime/Woodford Cana/Granite Wash), območje ArkLaTex (Haynesville Shale), Marcellus/Utica Shales, Severni Teksas (Barnett Shale), obala Mehiškega zaliva (Tuscaloosa Marine Shale) vključno z vodami v notranjosti Louisiane, Teksasa in obalo zaliva Louisiana, zaliv Prudhoe (Aljaska) in v manjši meri določene mednarodne vode.

Originalna verzija sporočila je na spletu na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150601006823/en/

Kontakt

Stallion Oilfield Holdings, Inc.
David Schorlemer, 713-275-4162

Vir: Stallion Oilfield Holdings, Inc.