O-STA

Poletje v Žalcu

Poletni večeri v Žalcu. Prijetni. Topli. Za sprehode in uživanje ob požirku hladne pijače ali sladoleda. Z glasbo, uličnim gledališčem, kinom pod zvezdami, festivali, otroškimi delavnicami, lepotnim tekmovanjem, proslavo, okroglimi obletnicami, razstavami ...

ZKŠT Žalec jih pripravlja v sodelovanju s Študentskim klubom Žalec, Hišo sadežev in Mestno skupnostjo Žalec, Glasbeno-literarnim društvom Aletheia, Turistično-kulturnim društvom Levec, Turističnim društvom Žalec, ARS Ramovš iz Ljubljane, KD Celinko in drugimi ...

Največ dogajanja bo na osrednjem prireditvenem prostoru, pa tudi na drugih lokacijah Šlandrovega trga, v atriju Savinove hiše in v Dvorcu Novo Celje.

Do konca avgusta vabijo k ogledu razstave PROSTOR ZA ASOCIACIJE (BOGDAN ČOBAL, METKA KAVČIČ, LUDVIK PANDUR) v baročnem Dvorcu Novo Celje. Razstava je na ogled ob sobotah in nedeljah od 17. do 20. ure.

Vsako soboto do septembra pa vas bodo popeljali na brezplačen voden ogled Žalca. Pričakujejo vas ob 9.00 pred TIC-em Žalec na Šlandrovem trgu.

Vstopnin ni razen za festivala FAG in Seviqc.

Podroben program prireditev je na: http://www.zkst-zalec.si/sl-si/imenik/1342/poletje-v-zalcu-2015