O-STA

Diva bo nastopila na enem najlepših odprtih prireditvenih prizorišč Slovenije, na Starem gradu Celje

Celje, 17. julij 2015, V petek, 24. julija 2015 ob 20.30 bo na Starem gradu Celje koncertirala Josipa Lisac. Cena vstopnice v predprodaji: 15 EUR in na dan dogodka 18 EUR. Prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3 ter prodajna mesta Eventima po Sloveniji in eno uro pred koncertom na Starem gradu Celje. Kupljena vstopnica omogoča tudi brezplačen avtobusni prevoz na Stari grad Celje. Odhod avtobusa iz stare avtobusne postaje (pri železniški postaji Celje) ob 19.30.

Zaradi koncerta bo v petek, 24. 7. 2015 Stari grad Celje zaprt za obiskovalce od 17.00 ure dalje. Vstop na grad bo mogoč zgolj s kupljeno vstopnico za koncert. Cesta na Stari grad Celje bo za vozila zaprta od odcepa za gostišče Kmetec, od 19.00 ure naprej oz. bo z redarsko službo preusmerjena že na začetku Ceste na grad na najbližja parkirišča. Koncert se uvršča v programsko shemo Poletja v Celju, knežjem mestu 2015.

Vaše cenjene akreditacije pričakujemo do četrtka, 23. 7. 2015 na e-naslov:tic@celje.si.

Josipa Lisac je ena osrednjih ikon popularne glasbe v prostoru nekdanje skupne države. Ob izjemni glasbeni prepoznavnosti je tudi sinonim za navdušujočo odrsko prezenco. S svojim glasom, odličnimi interpretacijami ter močno karizmo, se je Josipa Lisac že zelo zgodaj oblikovala v izjemno glasbeno zvezdo. Razvijala se je neprestano - proti vsem običajnim glasbenim tokovom - z izvirnim glasbenim izrazom. Vedno je in še izbira težjo glasbeno pot, ki pa je toliko bolj temeljita, izvirna in vredna. Kot umetnica je Josipa Lisac vedno drugačna in neponovljiva. Na koncertu bo, ob spremljavi odličnih glasbenikov, predstavila svoje največje uspešnice: Magla, Gdje Dunav ljubi nebo, idr.

V priponki prilagamo tudi fotomaterial / iz arhiva glasbenice