O-STA

ČRNFEST 2015 - DOBER BO ZA VSE!

Festival dobre glasbe, stand-upa, smeha in otroškega rajanja - Črnfest 2015.
Tudi letos bo znane glasbenike in humoriste gostil črnomaljski grajski atrij. S svojim sloganom "Dobro za vse" Črnfest namiguje na širok spekter najrazličnejših prireditev, med katerimi bo vsakdo našel nekaj po svojem okusu. Tabu, Psihomodo Pop, Rambo Amadeus, Željko Pervan in Pižama vas vsekakor ne bodo pustili ravnodušne.

Organizatorji Klub belokranjskih študentov, Mladinski center Bit in Mladinski kulturni klub Bele krajine se nadejajo, da bo mesto Črnomelj med 15. in 29. avgustom res postalo eno s festivalom. Črnfest bo letos prvič otvoril večerni košarkarski turnir trojk, kjer se bodo ekipe iz Bele krajine in širše pomerile za privlačne nagrade, večer pa nadaljevale v grajskem atriju, kjer bosta za zabavo poskrbeli skupini Gogs in TABU. Med tednom bo Črnfest gostil priznane komike, vsem poznano stand-up legendo Balkana Željka Pervana, in Boštjana Gorenca-Pižamo, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Poleg zabave bo Črnfest prizorišče mnogih ustvarjalnih delavnic, manjkalo pa ne bo niti dobre belokranjske hrane. Lokalni gostinci bodo na Belokranjski odprti kuh'ni poskrbeli, da bo vsak lahko okusil košček Bele krajine. Tudi naši najmlajši gosti ne bodo ostali pozabljeni. Prav za njih na letošnji Črnfest prihaja mednarodno priznani čarodej Sam Sebastian ter vedno prijazen in zabaven Klovn Jaka.

Nedvomno bo Črnfest najbolj zaživel ob večernih urah. Na tradicionalnem Belokranjskem večeru se bodo predstavili domači bandi, ki občinstvo vedno znova dvigujejo na noge. Skupini Psihomodo Pop in Red Hot Chilli Peppers Tribute band, s katerimi bomo preživeli zaključni večer, in še mnoga druga imena, ki bodo zaznamovala avgustovske večere, pa bodo poskrbela za nepozabne noči in edinstven zaključek letošnjega poletja.

Na sledečih povezavah najdete popoln program pestrega dogajanja.

Povezava do spletne strani: http://crnfest.si/

Povezava do dogodka: https://www.facebook.com/events/1597278833867959/