O-STA

Dnevi smeha v Črnomlju

Črnfest vsekakor skrbi za dobro počutje Belokranjcev, saj v zadnjih 14 dneh vsem generacijam ponuja vsebine, ki jih nasmejejo do solz. Po Željku Pervanu je dvorano ZIK Črnomelj napolnil tudi Boštjan Gorenc - Pižama, dan za njim pa so ob predstavi Klovna Jake na račun prišli tudi najmlajši.

Boštjan Gorenc - Pižama je v svoji dolgoletni karieri naletel na nepreklicno dejstvo, da smo Slovenci nekaj posebnega. Od tu je nastala tudi predstava 50 odtenkov njive, ki jo je predstavil belokranjskemu občinstvu. Šale na račun slovenskega naroda so bile odlično sprejete in dvorana, v kateri se je gnetlo oboževalcev komedije je prežel smeh in veselje.

To se je nadaljevalo tudi včeraj, ko so grajski atrij napolnili najmlajši. Klovn Jaka jih je zabaval na sto in en način in tudi staršem pričaral nasmeh na obraz. Sodelovanje otrok je bilo odlično, njihov vik in krik bo grajske zidove objemal še kar nekaj časa.

Kristian Asani, predsednik Kluba belokranjskih študentov pravi: "Najbolj nas veseli prihod različnih generacij na dogodke Črnfesta. To je namreč tudi njegov namen, da ponudi nekaj za vsakega. Brez dvoma so bili letošnji komiki zadetek v polno, saj smo dvakrat napolnili črnomaljski kulturni dom. Z veseljem pa pričakujemo tudi vikend, ki bo postregel s košarko in koncertnim dogajanjem. Upamo, da nam bo tudi vreme tokrat naklonjeno."