O-STA

Huawei in Google predstavila ultimativni pametni telefon premisjkega razreda: spoznajte Nexus 6P

SAN FRANCISCO - Huawei in Google sta v San Franciscu predstavila Nexus 6P, inovativni pametni telefon z Googlovim najnovejšim operacijskim sistemom za prenosne naprave, Android 6.0 Marshmallow.

To pametno obvestilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. V celoti je na voljo na:

http://www.businesswire.com/news/home/20150929006449/en/

Foto: Huawei in Google predstavila Nexus 6P z Android 6.0 Marshmallow (Foto: Business Wire)

"Huawei je navdušen, da sodeluje z Googlom in zagotavlja vrhunsko Nexus izkušnjo za svetovni trg," je povedal Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group. "Cenimo, kako potrošniki vključujejo mobilno tehnologijo v vse dele svojih življenj in ustvarili smo pametni telefon z izjemnim dizajnom, zmogljivostjo in brezhibno integracijo Android 6.0 Marshmallow, zadnje verzije Androida."

"Navdušeni smo, da v partnerstvu s Huawei strankam predstavljamo Nexus 6P, naš najboljši telefon doslej, in Android 6.0 Marshmallow, naš najbolj izpiljen in zmogljiv operacijski sistem doslej," je povedal Hiroshi Lockheimer, podpredsednik za operacijske sisteme Android, Chromecast in Chrome pri Googlu.

Elegantno oblikovan

Nexus 6P ima čudovit dizajn z elegantnim telesom, ki je v celoti kovinsko. Zadnji del telefona, izdelan iz anodiziranega aluminija, ki dosega aeronavtične standarde, ima diamantno obrobo in poudarjen del kamere, ki se izvrstno znajde ob slabi svetlobi in hitrem gibanju.

Čisti Android

Z Nexusom 6P sta Huawei in Google ustvarila zares vrhunsko napravo, ki je 100-odstotni Android, ki integrira najnovejši operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA - Zgrajen na temeljih moči

Nexus 6P ima 5.7-palčni WQHD 518ppi AMOLED ekran, ki je idealen za igranje iger, gledanje filmov in delo z neverjetno jasnostjo ter prednje stereo zvočnike za mehak in jasen zvok. Nexus 6P ima pod pokrovom najnovejšo različico osemjedrnega Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1 procesorja, s čimer zagotavlja izvrstno zmogljivost, baterija 3450mAh pa omogoča pogovore in pošiljanje SMS-ov od jutra do noči.* Z obojestranskimi USB vrati tipa C je konec ugibanja, katera stran je obrnjena navzgor.* Hiter polnilnik tipa C, ki je del opreme, omogoča do sedem ur baterijskega časa po 10 minutah polnjenja.

* Vse trditve o trajanju baterije so približki in temeljijo na povprečnem mešanem profilu uporabe, ki vključuje tako uporabo kot mirovanje. Dejanska zmogljivost baterije bo nihala in je odvisna od mnogih dejavnikov, vključno z močjo signala, nastavitvami omrežja, starostjo baterije, delovno temperaturo, izbranimi funkcijami, nastavitvami naprave ter glasovnimi, podatkovnimi in drugimi vzorci uporabe aplikacij.

FOTOAPARAT - Zmogljiv fotoaparat, ki zajema več svetlobe

Nexus 6P ima najboljši vsestranski fotoaparat. Izvrsten je za fotografijo na prostem, a resnično blesti v pogojih, kjer svetloba ni idealna. Velik objektiv z 1.55um piksli zajame več svetlobe tudi v najbolj temačnih pogojih in beleži z neverjetno podrobnostjo in ostrino. Nexus 6P je sposoben tudi snemanja videov v 4K kakovosti in počasnih posnetkov z visokim številom sličic na sekundo. S hitrejšo aplikacijo Google Camera ne boste zamudili nobenega trenutka in s pametno aplikacijo Google Photos bo vaše spomine lažje podoživeti in bodo vedno na dosegu roke. Nexus 6P ima tudi 8MP objektiv na sprednji strani, z inovativno HDR+ tehnologijo, s čimer je eden najboljših selfi fotoaparatov na trgu.

SENZOR ZA PRSTNE ODTISE - Poenostavljena varnost: En sam dotik

Zaradi funkcije Nexus Imprint je vaš Nexus Imprint hitrejši in varnejši. Nexus Imprint je nameščen na hrbtnem delu vaše naprave kot dopolnilo vašemu običajnemu oprijemu in samo en dotik bo vklopil vaš telefon in odklenil vaše aplikacije za gladek, enostaven dostop. Uporabniki v ZDA bodo Nexus Imprint lahko uporabili tudi z Android Pay za hitre in enostavne nakupe na tisočih lokacijah povsod po ZDA. (namesto z geslom bo dostop do vaše elektronske pošte in fotografij ali nakupovanje na Androig Pay [samo v ZDA] mogoče samo preko vašega edinstvenega prstnega odtisa)

ČISTA ANDROID IZKUŠNJA - Vedno nov. Zdaj ga poganja Marshmallow.

Nexus je v celoti zgrajen tako, da največ iztisne iz najbolj priljubljenega operacijskega sistema na svetu in tako nudi ultimativno Android izkušnjo. Vedno ste med prvimi, ki se jim nadgradi programska oprema* in vedno boste imeli najbolj svežo, najhitrejšo verzijo - to je Android 6.0 Marshmallow, za vas dela kot iz škatlice.

*https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=en

Dobavljivost

Nexus 6P bo na voljo v več kot 30 državah, vključno z ZDA, Kanado, Nemčijo, Veliko Britanijo, Japonsko, Avstralijo in Indijo. Nexus 6P bo na voljo za prednaročila v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji, na Irskem in Japonskem preko Google Store platforme, od 29. septembra naprej.

Telefon, ki ima lahko 32, 64 ali 128 GB spomina, bo na voljo v barvah aluminijasto srebrna, grafitno črna in snežno bela in po naslednjih cenah:

Regija
država
32GB64GB128GBvaluta (DDV vključen, če se obračunava)
ZDA499549649USD
VB449499579GBP
KA699749849CAD
JP748008080092800JPY
AU8999991099AUD
KR670000730000850000KRW
FR649699799EUR
NE649699799EUR
HK468849885688HKD

O skupini Huawei Consumer BG

Izdelki in storitve Huawei so na voljo v več kot 170 državah, uporablja jih tretjina svetovnega prebivalstva in so na tretjem mestu na svetu, ko gre za pošiljke mobilnih telefonov leta 2014. V ZDA, Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem je bilo vzpostavljenih 16 centrov za raziskave in razvoj. Huawei Consumer BG je ena od treh poslovnih enot Huewei in pokriva pametne telefone, mobilne širokopasovne naprave, domače naprave in storitve v oblaku. Globalna mreža Huawei je zgrajena na 20 letih strokovnega udejstvovanja v telekomunikacijski industriji in je predana zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom po vsem svetu.

Za več informacij obiščite: http://consumer.huawei.com/cn

Izvorna različica je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150929006449/en/


Kontakt:

Racepoint Global za Huawei Consumer BG
Lisa Kennedy, 415-694-6717
huawei@racepointglobal.com

Vir: Huawei

Multimedijske vsebine

Foto

Huawei in Google predstavila Nexus 6P z Android 6.0 Marshmallow (Foto: Business Wire)