O-STA

Ste tudi vi za 100% Zdrave jesenske počitnice?

Jesenske počitnice so se pričele, juhu! Konec oktobra je 100% najbolj vznemirljiv in igriv za naše najmlajše. Ampak, ne pozabite, tako otroci kot tudi odrasli smo vsak dan izpostavljeni stresu, novim izzivom in obremenitvam, zato je ključno, da si skupaj privoščite tudi nekaj zdravih in sprostitvenih dni za 100% regeneracijo in novo energijo celotne družine.

Naš namig: V Portorožu vas še nekaj dni čaka sonce, toplo vreme in paket 100% Zdravih jesenskih počitnic za vso družino. Kje? V Svetu zdravih užitkov, hotelov LifeClass Portorož, kjer so zdrave jesenske počitnice na voljo vso jesen.

Kako so sestavljene 100% Zdrave jesenske počitnice?

25 % zdravilno termalno Pramorje

Seveda, največje doživetje vsakega malčka: skok v nove bazene termalnega Pramorja. To 42.000 let staro morje je zdravilna termomineralna voda, ujeta v 2.000 m2 velik nov bazenski kompleks. Zabava je več kot zagotovljena.

25 % zdrave otroške aktivnosti

Najmlajši gostje termalnega Pramorja imajo nešteto priložnosti za zdrave aktivnosti. Pravkar se raztegujejo in zabavajo ob Family Yogi, nato pa bodo s kuharskimi mojstri hotelov LifeClass pripravili in spekli zdrave brezglutenske Paleo piškotke. Jih želite poskusiti tudi sami?

25% zdrav morski zrak

Morski zrak je bogat z negativnimi ioni, ki so kot vitamini v zraku in pozitivno vplivajo na vaše zdravje, imunski sistem, mentalne sposobnosti in veliko energije. Družinice zato hitro zgrabijo kolesa ali športne čevlje in se podajo na sončno raziskovanje vasic slovenske Istre, kjer vdihnejo in se napolnijo z energijo Mediterana.

25 % zdrava mediteranska kulinarika

Za zajtrk, kosilo ali večerjo si najmlajši gostje hotelov LifeClass privoščijo zdrav in zabaven mediteranski obrok. Mmm, le kaj so si privoščili danes? Mini zdrave burgerje, polnozrnate palačinke in sveže smoothie-je iz lokalnega sadja ter zelenjave. :)

Kje lahko rezerviram naš 100% Zdrav jesenski oddih?

Pokličite 05 692 9001 ali kliknite http://www.lifeclass.net.