O-STA

Podoživi prvo poletno ljubezensko zgodbo

Se spomniš svoje prve poletne ljubezni? Ko sta se z roko v roki sprehajala po plaži in sramežljivo molčala? Govorili so navihani pogledi, ko sta zrla drug drugemu v zaljubljene oči. Bila sta tako osredotočena na metuljčke v trebuhu, da vaju rahel morski veter, poln negativnih ionov, ni motil. Če bi se zavedala, kako pospešeno bije vajino srce zaradi učinka aerosoli v zraku, bi zagotovo dihala še globlje. Zapelji svojo drago ali svojega dragega na morje in ji v Termah na morju pričaraj trenutek prve poletne romance. Temperature pozimi so ravno pravšnje, da malo ohladijo vajino vročo ljubezen.

Romantični sprehodi na morju

Naj morska sapica vajine besede ljubezni ponese z obalnega zaledja, kjer rasejo oljke, do romantičnega Mesečevega zaliva, od koder sega pogled vse do zasneženih Alp. In ko se bosta po čudovitem sprehodu vrnila nazaj v enega od Hotelov LifeClass Portorož, vama bodo v Istrian Tapas že pripravljali valentinovo tapas večerjo z istrskimi dobrotami.

Istrske dobrote na krožniku

Si na Obali vedno privoščita nekaj morskega? Poleg valentinovega pozdrava iz kuhinje vam bodo skomine na morje pričarali brancinov karpačo, jakobova pokrovača in morski list v kombinaciji z vsemi prilogami, omakami in dodatki, ki jih za romantično razvajanje skrbno pripravljajo in hranijo v Istrian Tapas. Za ljubitelje mesa pa bo na voljo boškarinov dimljen karpačo, glaziran telečji jezik in goveji hrbet s tartufovim moussem.

Toplo razvajanje v termah

In kaj prija po večerji bolj od razvajanja nekje na toplem? Terme Portorož v soboto nudijo pester nabor. Lahko se odločita za romantično nočno kopanje v soju svečk, kjer bodo mirni valovi v vama prebudili še tiste najmanjše dražljaje ljubezni. Če vama ne bo dovolj morske topline, se lahko sprehodita še skozi Sauna Park, kjer bodo vrata vseh 7 vrst savn odprta vse do polnoči. Naj sobotna noč v soju sveč polepša vajin valentinov večer in toplina vode pogreje vajina telo in dušo. Medtem ko ima slovensko morje 7 stopinj Celzija, zrak v notranjosti se giba pod lediščem, se boste lahko v bazenih ogreli na prijetnih 30 stopinjah.

Prijetna sprostitev v dvoje

Si želita več zasebnosti? Samo za vaju so v Termah na morju poleg stalne ponudbe za pare pripravili tri posebna valentinova razvajanja v dvoje. Kratko sprostitev v zasebni savni in tajsko masažo, ayurvedsko masažo za dve osebi ali razvajanje za dva z masažo celega telesa in z vstopom v Sauna Park. Ob vsakem paketu boste dobili še kozarček ljubezenskega napoja, da boste še lažje podoživeli svojo poletno zaljubljenost v sončnih Termah na morju.

Valentinov paket je na voljo od 10. 2. do 12. 2. 2017, valentinov teden in wellness ponudba pa med 10. 2. in 19. 2. 2017. Rezervirajta svojo pravljico na:

- www.lifeclass.net/si/hotelska-ponudba/841/valentinovo

- www.lifeclass.net/si/terme-wellness/last-minute-wellness/valentinova-wellness-ponudba-2014

- www.lifeclass.net/si/kulinarika/kulinarika-lifeclass/4270