O-STA

Ste željni poletja sredi zime?

Odplujte zdravim in sončnim doživetjem naproti - v Terme na morju!

Dnevi se daljšajo, sonce, kolikor ga pride čez oblake, sije vedno močneje, naša želja po poletju pa je ob ledenih jutrih in meglenih dnevih vedno večja. Ne bi bilo lepo, da bi se že pozimi lahko odpravili na morje, uživali v objemu toplih morskih kapljic in toplini mediteranskega sonca? Če je vaša želja po zdravih doživetjih dovolj velika, se vam je pravkar nasmehnila sreča. Zakaj ne bi zimskih počitnic s svojimi najmlajšimi preživeli v Hotelih LifeClass Portorož? Pobegnite pred onesnaženim zrakom, prepojenim s smogom, in se na Obali naužijte svežega zraka polnega negativnih ionov, ki blagodejno vplivajo na vaša dihala.

Aktivnosti na zdravem morskem zraku

Suha zima, kot je letošnja, prinaša v ozračje velike količine trdih delcev. Ko dihamo, vdihavamo tudi te onesnažene delce. Na morju je drugače. Negativni ioni, ki jih je v Portorožu največ v Sloveniji, pa te delce izločijo iz zraka, preden ga mi vdihnemo. Z gibanjem na svežem morskem zraku tako zmanjšujemo tveganje za obolenja za boleznimi pljuč, srca in ožilja.

Otroški wellness

Najbolj izpostavljeni so ravno otroci, ki se bodo med zimskimi počitnicami razveselili tople morske vode v prenovljenih bazenih Sea SPA in igre v pisani masažni kopeli Bubble-me s tisočerimi barvnimi mehurčki. V 7 wellness centrih Term Portorož nudijo zdrave in zabavne wellness storitve tudi za najmlajše. In medtem ko bodo strokovnjaki ayurvedske ali tajske masaže skrbeli za vaše otroke, si boste lahko vzeli čas in se tudi vi brezskrbno razvajali. Ob lepem vremenu se lahko sprehodite do Sečoveljskih solin ali do pravljičnega Pirana, kjer se boste lahko povzpeli na obzidje in uživali v čarobnem zimskem sončnem zahodu.

Naj vreme ne kroji vaših počitnic

Se bojite, da vreme ne bo lepo? Tudi na to so mislili. Solna soba, v kateri je koncentracija negativnih ionov še večja kot na svežem zraku, je lahko pravo igrišče za družine. Soba, kjer so stene narejene iz soli, tla postanejo "solni peskovnik" in ležalniki odlično počivališče za starše, so kot nalašč za preživljanje zdravega popoldneva za celo družino.

Poletje v Termah Portorož traja 365 dni

Ne samo čist morski zrak in topla morska voda, ki blagodejno vplivata na naše zdravje, v Termah Portorož vas bodo na posebnih tretmajih in sprostitvenih masažah razvajali z morskim blatom iz solin in s slanico. Naravni elementi so torej tisti, ki dajejo prednost zimskemu termalnemu resortu Hotelov LifeClass Portorož, kjer poletje traja 365 dni v letu, kjer je vsak dan v zraku prijetnih 30 °C, v bazenih pa še kakšna stopinja več. Ogrejte svoje telo, zadihajte, osvobodite se stresa, spočijte se, vaši otroci pa se bodo že pozimi naužili morja.

Skok v čase, ko so živeli mamuti

Ste vedeli, da se lahko kopate tudi v 42.000 let starem Pramorju, ki ga črpajo sami iz svoje vrtine? Poslikave v bazenih s termalnim Pramorjem bodo vaše otroke odpeljali v čase, ko so živeli mamuti. Ko je bila narava mogočnejša in zemlja čistejša. In to čisto Pramorje, polno mineralov in antioksidantov, je tisočletja čakalo ujeto globoko v zemeljskih plasteh, od koder ga prečiščenega natočijo v bazene Pramorja. Vir prvinske energije je le ena od mnogo možnosti za razvajanje celotne družine.

Zdrava, lokalna in domača mediteranska kulinarika

Da se boste po sproščujočih popoldnevih okrepčali z zdravo hrano, bodo poskrbela mediteranska prehrana. Ta je bogata z olivnim oljem, oreščki, ribami, mediteranskimi zelišči, sezonskim in lokalnim sadjem ter zelenjavo. Raziskave so pokazale, da mediteranska hrana izboljšuje počutje, prebavo, delovanje mentalnih sposobnosti, znižuje holesterol v krvi, zmanjšuje možnosti srčnih obolenj in pomaga pri otroški astmi.

Počitnice v Termah na morju

Na morju lahko v mrzli in suhi zimi zadihate s polnimi pljuči. Svež morski zrak krepi imunski sistem, izboljšuje koncentracijo, zmanjšuje nespečnost, depresijo, glavobol in utrujenost. Vaši otroci, ki v Hotelih LifeClass Portorož ob dveh odraslih osebah bivajo zastonj, pa bodo ponosno lahko sredi zime skakali v toplo morje. Odplujte zdravim in sončnim doživetjem naproti - v Terme na morju!

Več o ponudbi: http://www.lifeclass.net/si/hotelska-ponudba/82/zdrave-zimske-pocitnice