O-STA

Selfiebox - ko plakatni pano postane foto pano

Družba TAM-TAM, ki skrbi za zunanje oglaševanje je tristranski plakatni pano spremenila v foto pano. Selfiebox je nastal za promocijo Si.mobilovega družinskega paketa, "Ultimativni paket za vso družino".

Na vprašanje "Kako vsem v družini na obraze v hipu pričarati nasmeh?" je kreativna ekipa odgovorila s tristranskim plakatnim panojem za mestni plakat, ki so ga spremenili v Selfiebox. S to akcijo so želeli nagovoriti čim več družin in jih povabiti k fotografiranju. Mimoidoči so tako le kliknili na zaslon in že so se lahko nastavili objektivu.

Fotografijo so prejeli na mestu že v nekaj sekundah, sestavljena pa je bila iz dveh delov, fotografije družine in posebnega letaka s ponudbo Si.mobilovega "Ultimativnega paketa za vso družino". Ta letak je bilo mogoče odrezati, ostal pa jim je le lep spomin - fotografija, ki so jo lahko nalepili na domač hladilnik.

Projekt so v TAM-TAM-u izvedli v sodelovanju z agencijo Grey, Selfiebox pa so v času zimskih počitnic selili po slovenskih kino centrih v Ljubljani, Kranju, Mariboru in Celju.